Campingpladser ved havet

Camping ved havet

Camping ved havet: vågn op til lyden af bølgernes brusen. Nyd jeres morgenmad, tag jeres badetøj på og så afsted til stranden! Nyd følelsen af det bløde sand mellem tæerne og tag en afkølende dukkert, når I har lyst. Og børnene ? De vil nyde at bygge sandslotte dagen lang!

Campingplads ved stranden eller tæt ved havet

Vælg en campingplads ved stranden eller tæt på havet. I kan nemt afgrænse jeres søgning her!

 

Vælg mellem 87 campingpladser

Avanceret søgning:

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

Camping Belvedere

Seget Vranjica - Trogir - Dalmatien - Kroatien

En perfekt campingplads til en skøn strandferie. Beliggende på stranden og i gåafstand fra byen. Tæt på er der spændende udflugtsmuligheder fx Trogir og Split. Et sandt paradis for jer der elsker vandsport.

Camping Bijela Uvala

Poreč - Istrien - Kroatien

Populær campingplads - meget attraktiv for familier og med luksuriøse faciliteter. Gode swimmingpools og strand. Det krystalklare vand indbyder til dykning.

Camping Bi Village

Fažana - Istrien - Kroatien

Nær Pula med det romerske amfiteater, hvor der afholdes populære koncerter. En familieplads med gode pools. Den kønne by Fazana ligger ca. 5 km fra pladsen.

Camping Ca' Savio

Cavallino Treporti - Adriaterhavskysten - Italien

Rummelig campingplads, der har det hele for alle aldersklasser. En masse vandsjov på og udenfor pladsen - stranden er ideel til mindre børn.