None

Campingpladser ved havet

Camping ved havet

Camping ved havet: vågn op til lyden af bølgernes brusen. Nyd jeres morgenmad, tag jeres badetøj på og så afsted til stranden! Nyd følelsen af det bløde sand mellem tæerne og tag en afkølende dukkert, når I har lyst. Og børnene ? De vil nyde at bygge sandslotte dagen lang!

Campingplads ved stranden eller tæt ved havet

Vælg en campingplads ved stranden eller tæt på havet. I kan nemt afgrænse jeres søgning her!

 

Vælg mellem 83 campingpladser

Avanceret søgning:

Camping Ca' Savio

Cavallino Treporti - Adriaterhavskysten - Italien

Rummelig campingplads, der har det hele for alle aldersklasser. En masse vandsjov på og uden for pladsen - stranden er ideel til mindre børn.

Camping Marina d'Erba Rossa

Ghisonaccia - Korsika - Frankrig

En hvid sandstrand, azurblåt vand og bygninger i nordafrikansk stil. Smukt campingplads midt på Korsikas østkyst. Behagelig atmosfære og underholdning for alle.

Camping Le Petit Mousse

Vias-Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Charmerende campingplads ikke langt fra travle Vias-Plage, men et perfekt sted for en succesfuld ferie med børnene. Skøn swimmingpool og en dejlig strand lige ved siden af pladsen.

Camping Resort Els Pins

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanien

Det bedste sted for dem, der ønsker at tage på stranden hver dag. Ideelt til børn. Der er også pool og børnepool. Toget til Barcelona afgår 1,5 km fra pladsen.

Camping Polari

Rovinj - Istrien - Kroatien

Polari ligger smukt ved bugten, kun en kort cykeltur fra fortryllende Rovinj. Pladsen byder på et væld af aktiviteter, sport og underholdning.