Campingpladser i Friesland

Camping i Friesland

En campingplads i Friesland tilbyder det bedste af det bedste. Med sit udvidede søområde, fire nationalparker og den fantastiske kystlinie ved Wadden søerne har denne provins adskillelige seværdigheder, attraktioner og aktiviteter. I har masser af muligheder at vælge imellem løbet af jeres ferie. Vandsport er naturligvis højt på to do listen. Disse omfatter at sejle på de frisiske søer og opleve de udfordrende jernbaneoverskæringer, der ligger på mudderbanker til Terschelling, Vlieland, Ameland eller Schiermonnikoog . På en campingplads i Friesland vil I opleve en ferie, som det er meningen at den skal være!

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Friesland med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Bergumermeer

Suameer - Friesland - Holland

Super feriepark ved Bergumermeer, en sø midt i Friesland. Stor campingplads med mange faciliteter for alle aldersklasser og i al slags vejr. Dette er livet!

Friesland er en varieret provins. Fra campingpladsen i Friesland kan I tage ture i det store åbne grønne landskab eller deltage i en grundigt arrangeret byvandring igennem Leeuwarden. I kan tage en køretur langs Afsluitdijk (en 30 kilometers dæmning) eller en tur i de berømte 11 byer. Besøg byen Franeker med museet eller byen Dokkum og tag en tur gennem Adventure Park med børnene. Uanset hvor I er eller hvad I vælger at gøre i jeres ferie på en campingplads i Friesland byder ferien en fantastisk og bekymringsfri tid.