Campingpladser i Limburg (NL)

Campingferie i Limburg

I denne region mødes I af frodige, bakkede landskaber, billedskønne landsbyer, skønne charmerende slotte og en fantastisk varme og gæstfrihed. Limburg er virkelig en enestående del af Holland, med alle de rette ingredienser til en fantastisk campingferie for familien.  Groote Peel, Maasduinen National Park og Meinweg National Park gør denne region til et sandt paradis for friluftsentusiaster. Vandsportsentusiasterne kan slå sig løs på de skønne Maasplassen søer. I  kan opleve kultur og historie i byerne Maastricht, Weert, Venlo, Valkenburg og Roermond. Som noget helt unikt anbefaler vi jer et smut til Hollands højeste punkt: Vaalserberg, hvor I har muligheden for at besøge tre lande på én gang, ved ”Drielandepunt”. Børnene slår sig løs i GaiZOO i Kerkrade, Toverland forlystelsespark i Sevenum. Eller I kan også bare slappe af og nyde livet, den gode mad og de smukke omgivelser, der gør Limburg til en ideel destination for en uforglemmelig campingferie.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Limburg (NL) med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Holland

Indbydende familiecampingplads, som er en del af et større kompleks. Flere søer, indendørs og udendørs swimmingpools og et stort udvalg af aktiviteter og sjov.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Holland

Et stort kompleks med bredt udbud af feriesjov. Swimmingpools inde og udendørs, strand med sø til leg og robåde samt en stor legeplads. Toverland temaparken er også lige i nærheden.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Godt beliggende familievenlig campingplads midt i naturparken Maasduinen. Fantastisk swimmingpool med en lang rutschebane, gode sportsmuligheder og masser af underholdning for alle aldre.

Camping EuroParcs Gulperberg

Gulpen - Limburg (NL) - Holland

<p class="MsoNormal"><span style="font-size: inherit; background-color: initial; color: inherit;">På en </span><span style="font-size: inherit; background-color: initial; color: inherit;">bakke over landsbyen Gulpen, med en smuk udsigt over det limburgske landskab. Venlig, </span><span style="font-size: inherit; background-color: initial; color: inherit;">atmosfærefuld familiecampingplads. Besøg herlige Maastricht.</span></p><p class="MsoNormal"> </p>

Campingsjov for familien nær en sø eller flod i Limburg

Når man er på campingferie i Limburg er der et helt specielt sted, som vandsportsudøvere især ynder at besøge; Maasplassen søerne, lige vest for Roermond. Det er et stort område med kunstige søer forbundet med Maasfloden og et sandt mekka for vandsportsentusiaster. Her er der rig mulighed for at svømme, dykke, sejle, ro, sejle i kano eller kaste sig ud i  mere ekstreme vandsportsformer såsom vandski, flyboarding og wakeboarding. Hvis I har mere lyst til at dase nær vandet ikke langt fra campingpladsen, er området beriget med smukke strande og smarte beachclubs, hvor I kan slappe af. Hvis I  har båden med på ferie, kan I fortøjre  den i en af de mange marinaer i dette moderne område. Har I lyst til selv at fange aftensmaden og tilberede den på campingpladsen? Så skal I blot anskaffe jer en fisketilladelse og drage afsted til et af de gode fiskesteder i nærheden.  

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Limburg

Limburg er meget populær blandt friluftsentusiaster, for der er altid mange dejlige aktiviteter nær jeres campingplads. Her kan I nyde at cykle,  vandre, køre mountainbike eller ride en tur gennem de skønne skove og smukke heder. Landskabet i Limburg er simpelthen så kønt og de dejlige naturområder som Groote Peel, Maasduinen National Park og Meinweg National Park er skønne at cykle gennem:  I kører langs floder, søer og charmerende landsbyer. Vandsportsentusiaster holder af at tage til Maasplassensøerne for at svømme, sejle, surfe, stå på vandski, ro eller dykke. Besøg Weert med børnene. Der er en stor legeplads, hvor de kan lege længe. Sande vovehalse tager til de spændende klatreparker og trætopbanerne fx i Fun Forest i Tegelen nær Venlo. Ønsker I en dejlig campingferie fuld af aktiviteter, så har Limburg rigeligt at tilbyde!

Byture nær jeres campingplads i Limburg

Limburg har nogle fascinerende byer nær jeres campingplads, og er dermed et oplagt udgangspunkt for spændende og hyggelige dagsture. Et besøg i Valkenburg er som at være tilbage i Middelalderen. Her kan I slentre rundt i de historiske slotsruiner, udforske de mystiske Valkenberghuler, hvor I kan følge en udfordringsbane og give børnene en uforglemmelig dag i den magiske eventyrskov. Glem ikke at tage en tur i kabelliften før I tager tilbage til jeres campingplads i Limburg. Hvis I holder af kunst, bør I besøge Venlo med det dejlige Van Bommel Van Dam Museum, der huser spændende værker af samtidskunstnere. Hvis I har Iyst til en sejltur ned ad floden og samtidig lære om Limburgs ølproduktion, kan I tage til skønne Maastricht, en livlig og energisk by ved Maasfloden. Her kan I betragte byen fra vandet, og besøge det fascinerende Brouwerij Bosch, det eneste bybryggeri i Maastricht, der stadig brygger øl på den gammeldags måde.  Hvis I får et kick af at shoppe, er der rig mulighed for at gøre nogle rigtigt gode fund i Outlet centeret. 

Oplevelser på og omkring Limburg

Sydlimburg tilbyder jer en enestående mulighed for at besøge tre lande på en gang, ikke langt fra jeres campingplads i Limburg. Tag til Drielandepunt i Vaals, hvor Tyskland, Belgien og Holland mødes. Historieelskere  ynder at besøge det imponerende Hoensbroek slot i Hoensbroek, som er et af de største fæstningsslotte i Holland. Den gamle mineby Heerlen,  er også et besøg værd, i særdeleshed det hollandske minemuseum. Børnene vil føle sig forkælede med en tur i GaiaZOO i Kerkrade, eller den herlige forlystelsespark Toverland i Sevenum. Hvis I føler for at kombinere dejlig sightseeing med sand afslapning, anbefaler vi jer et besøg til Valkenburg, hvor I kan opleve Velvet Cave fra det 11. århundrede og slappe af i det luksuriøse spacenter, Thermae 2000.