nl-lim.jpg

Campingpladser i Limburg (NL)

Camping i Limburg

Nyd det bakkede landskab og den enestående gæstfrihed på en ferie på en campingplads i Limburg. Det kuperede landskab indhyller de nostalgiske landsbyer skjult i grønne marker og frugtplantager. Gulpen, Sevenum og Valkenburg er kun nogle få af disse maleriske destinationer. Også større historiske byer som Maastricht og Heerlen findes i denne smalle del af Holland og lige over grænsen, kan I besøge Aachen i Tyskland. Brug campingpladsen i Limburg som en base for at opleve kultur og historie, mens I kan nyde en storslået udsigt, aktiviteter og charmerende landsbyer.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Limburg (NL) med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Holland

Hyggelig familie campingplads, som er del af et stort underholdningsområde. Flere søer, pools båede indendørs og udendørs, stort indendørs facilitetscenter.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Holland

Et stort kompleks med bredt udbud af feriesjov. Swimmingpools inde og udendørs, strand med sø til leg og robåde, samt en stor legeplads. Toverland temaparken er også lige i nærheden.

Camping Klein Canada

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Ægte familie campingplads i Limburgs grønne bakker. Masse natur, betagende landskaber og forskellige sjove aktiviteter. Hele campingpladsen er i canadisk stil.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Godt beliggende familievenlig campingplads midt i naturparken Maasduinen. Fantastisk swimmingpool med en lang rutschebane, gode sportsmuligheder og masser af underholdning for alle aldre.

Camping Gulperberg Panorama

Gulpen - Limburg (NL) - Holland

På en bakke ved landsbyen Gulpen, med dejlig udsigt over Limburg, ligger en meget venlig og charmerende familie campingplads. Besøg Maastricht og nyd en drink på en hyggelig café.