nl-lim.jpg

Campingpladser i Limburg (NL)

Campingferie i Limburg

I denne region mødes I af frodige, bakkede landskaber, billedskønne landsbyer, skønne charmerende slotte og en fantastisk varme og gæstfrihed. Limburg er virkelig en enestående del af Holland, med alle de rette ingredienser til en fantastisk campingferie for familien.  Groote Peel, Maasduinen National Park og Meinweg National Park gør denne region til et sandt paradis for friluftsentusiaster. Vandsportsentusiasterne kan slå sig løs på de skønne Maasplassen søer. I  kan opleve kultur og historie i byerne Maastricht, Weert, Venlo, Valkenburg og Roermond. Som noget helt unikt anbefaler vi jer et smut til Hollands højeste punkt: Vaalserberg, hvor I har muligheden for at besøge tre lande på én gang, ved ”Drielandepunt”. Børnene slår sig løs i GaiZOO i Kerkrade, Toverland forlystelsespark i Sevenum. Eller I kan også bare slappe af og nyde livet, den gode mad og de smukke omgivelser, der gør Limburg til en ideel destination for en uforglemmelig campingferie.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Limburg (NL) med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Holland

Indbydende familie campingplads, som er en del af et større kompleks. Flere søer, indendørs og udendørs swimmingpools og et stort udvalg af aktiviteter og sjov.

Camping De Heldense Bossen

Helden - Limburg (NL) - Holland

Midt i skovene i det nordlige Limburg, syd for den hyggelige by Venlo. Et super tilbud for familier med børn på ca. 14 år. Mange familieattraktioner findes i dette område.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Holland

Et stort kompleks med bredt udbud af feriesjov. Swimmingpools inde og udendørs, strand med sø til leg og robåde, samt en stor legeplads. Toverland temaparken er også lige i nærheden.

Camping Klein Canada

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Ægte familie campingplads i Limburgs grønne bakker. Masse natur, betagende landskaber og forskellige sjove aktiviteter. Hele campingpladsen er i canadisk stil.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Godt beliggende familievenlig campingplads midt i naturparken Maasduinen. Fantastisk swimmingpool med en lang rutschebane, gode sportsmuligheder og masser af underholdning for alle aldre.