nl-lim.jpg

Campingpladser i Limburg (NL)

Camping i Limburg

Nyd det bakkede landskab og den enestående gæstfrihed på en ferie på en campingplads i Limburg. Det kuperede landskab indhyller de nostalgiske landsbyer skjult i grønne marker og frugtplantager. Gulpen, Sevenum og Valkenburg er kun nogle få af disse maleriske destinationer. Også større historiske byer som Maastricht og Heerlen findes i denne smalle del af Holland og lige over grænsen, kan I besøge Aachen i Tyskland. Brug campingpladsen i Limburg som en base for at opleve kultur og historie, mens I kan nyde en storslået udsigt, aktiviteter og charmerende landsbyer.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Limburg (NL) med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Holland

Indbydende familie campingplads, som er en del af et større kompleks. Flere søer, indendørs og udendørs swimmingpools og et stort udvalg af aktiviteter og sjov.

Camping De Heldense Bossen

Helden - Limburg (NL) - Holland

Midt i skovene i det nordlige Limburg, syd for den hyggelige by Venlo. Et super tilbud for familier med børn på ca. 14 år. Mange familieattraktioner findes i dette område.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Holland

Et stort kompleks med bredt udbud af feriesjov. Swimmingpools inde og udendørs, strand med sø til leg og robåde, samt en stor legeplads. Toverland temaparken er også lige i nærheden.

Camping Klein Canada

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Ægte familie campingplads i Limburgs grønne bakker. Masse natur, betagende landskaber og forskellige sjove aktiviteter. Hele campingpladsen er i canadisk stil.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Godt beliggende familievenlig campingplads midt i naturparken Maasduinen. Fantastisk swimmingpool med en lang rutschebane, gode sportsmuligheder og masser af underholdning for alle aldre.