nl-zee.jpg

Campingpladser i Zeeland

Camping i Zeeland

På en campingplads i Zeeland vil I være vidne til den evige kamp mellem menneske og hav i et landskab med masser af vand. Dæmninger, diger og broer forbinder denne øgruppe. Ø- besøg er en af de bedste bonusser, I får på en ferie på en campingplads i Zeeland. Tag jeres cykler og oplev charmen og seværdighederne på hver enkelt ø. Lokale færger sejler jer hurtigt og effektivt fra den ene ø til den næste. De fine klitter, de bugtende diger og den storslåede udsigt er med, ganske gratis.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Zeeland med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Scheldeoord

Baarland - Zeeland - Holland

Lige efter Westerscheldes diger og strand, kan I observere de store skibe der sejler fra Antwerpen ud på havet. Forskellige legepladser og god pool på pladsen.

Camping Recreatiecentrum de Vogel

Hengstdijk - Zeeland - Holland

Dejligt ferieparadis med mange faciliteter og det nye center 'Plaza'. Skøn aquapark med en fantastisk vandrutschebane. Kun få meter fra den historiske by Hulst.

Camping De Oase

Renesse - Zeeland - Holland

En fantastisk campingplads lige ved siden af den kønne ferieby Reness og blot 1,5 km fra stranden. Legepladsen, kids club og underholdningen gør denne plads til en af de mest perfekte pladser for børn!