Campingpladser i Apulia

Camping i Apulia

Er I på udkig efter en varieret ferie i det sydlige Italien? Så burde I overveje at booke en campingplads i Apulia. Dette område, uopdaget af mange turister, tilbyder alle ingredienserne for en fantastisk ferie. Smukke sandstrande, rå klipper, Barokke byer, imponerende arkitektur, lave bakker, for ikke at glemme de kulunariske lækkerier. Denne del af Italien er et ægte gourmet område. I regionen kan I finde adskillelige aktiviteter. Kultur, opfriskende gå- og cykelture, lækker mad og udover det, et krystalklart hav er ikke langt fra jeres campingplads i Apulia. Vacansoleil har udvalgt de bedste boliger til jer i den romantiske region Apulia.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Apulia med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Capo Vieste

Vieste - Apulia - Italien

Romantisk Puglia. En skøn bugt med en fin sandstrand, surfing- og sejlskole. Specielt de større børn nyder det her. Men der er skam også fokus på de mindre børn.

Camping La Masseria

Gallipoli - Apulia - Italien

En vidunderlig familievenlig campingplads lige ved det krystalklare hav ved Salento. Smukt swimmingpoolområde, perfekt for børn og med luksuriøse faciliteter, tæt ved den dejlige fiskerby, Gallipoli.

Kulturen nær jeres campingplads i Apulia

I kan fra jeres campingplads i Apulia, også kaldet Puglia, opleve kulturen i regionen ved at besøge adskillelige interessante seværdigheder. Regionen har et utal af klostre, kirker, altre og helligdomme for jer der kan lide religiøse monnumenter og bygninger. Såsom det hellige San Nazario og San Michele Arcangelo og klostret Santa Maria Ripalta. Igennem hele Italien kan I finde en masse pilgrimsruter og den usædvanlige historie i regionen har sat sit spor omkring jeres campingplads i Apulia.

Kysten ved jeres campingplads i Apulia

Når I opholder jer på en campingplads i Apulia, så befinder I jer altid tæt på kysten da regionen er beliggende ved det Adriatiske og Ioniske hav. Her kan I se stenformationer, smukke, hvide sandstrande og et utal af bugter, hvor I kan svømme i det krystal klare vand eller slappe af på stranden. Selv dykke- og snorkle entusiaster vil nyde regionen Apulia. I det fantastiske azurblå hav kan I finde koreller, brasen, søheste, vrag, grotter og I støder på meget meget mere naturlig skønhed. Under jeres campingferie i Apulia kan I dykke ned i det krystalklare vand eller slappe af med jeres børn på de fine hvide sandstrande.

Charmerende, historiske byer og landsbyer i Apulia

Apulia regionen har smukke og charmerende byer. Når I opholder jer på en campingplads i Apulia, er et besøg til én af byerne det hele værd. Byen Lecce er et godt eksempel. Denne by er også kendt som sydens Firenze og er kendt for sin barokke skønhed. Trulli husene i Alberobello, Monti og Aia Piccola bør I ikke glemme at besøge på jeres campingferie i Apulia. Disse hvide kalkstens hytter bygget med kalkstens tage er ofte dekoreret med religiøse og mytologiske symboler.

Venlige og velsmagende madfestivaller

Når I opholder jer på en campingplads i Apulia, vil I natuligvis komme til at smage på det italienske køkken. Men i regionen Apulia vil I finde mere end bare pizza og pasta. Regionen er kendt for sine friske produkter og smagfulde ingredienser, som benyttes i fiske- og pastaretter. Madfestivaller afholdes regelmæssigt på torvene i byerne. På de forskellige stande kan I smage på typiske retter. Desuden er en ny ingrediens eller ret i rampelyset hver måned. Så husk at opleve et af disse events under jeres ophold på en campingplads i Apulia.

Alle der er på udkig efter et varieret stykke af Italien uden masser af turister, bør booke en campingplads i Apulia.