Campingpladser i Baia Domizia

Camping Baia Domizia

Leder I efter en italiensk campingplads i et skovområde med havet og verden lige ved hånden? Så er campingpladsen Baia Domizia præcis det, I søger. Beliggenheden er i et skovområde ved den smukke bugt Gaeta. Det er et glimrende udgangspunkt for alle aktiviteter. I kan tage på cykel- og gåture i det nærliggende område eller tage en smuk køretur langs Amalfi kysten. Selvfølgelig er havet tæt på campingpladsen i Baia Domizia og byder på både afslapning og motion.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Baia Domizia med Vacansoleil

Camping Baia Domizia

Baia Domizia - Campania/Napoli - Italien

Komfortabel campingplads med en god strand, mellem Rom og Napoli. Udover disse to byer, kan I besøge Sorrento, Amalfi eller øen Capri.

Fra campingpladsen Baia Domizia kan I nemt tage på de mest fantastiske ture til byer som Napoli og Rom. Den berømte gamle Pompeji, Capri-øen og selvfølgelig vulkanen Vesuv. Oplev den typiske italienske atmosfære, når I slapper af eller oplev de mest charmerende og smukke steder i regionerne Campania og Lazio under en arrangeret udflugt. De der elsker en kombination af sol, hav, kultur og natur har valgt det helt rigtige sted, hvis de tager til Camping Baia Domizia.