Campingpladser i Emilia Romagna

Camping Emilia Romagna

For at få en uforglemmelig ferie, bør I vælge at holde jeres ferie på en campingplads i Emilia Romagna. Denne italienske region ligger ved Adriaterhavskysten. Den perfekte destination for alle der elsker havet, strande og sol. Men kultur, kunst og naturelskere vil også få et fantastisk ophold her. Livlige byer og boblende havnebyer er afvekslet med landsbyer med en hyggelig atmosfære. Der er rig mulighed for at udforske det smukke plante- og dyreliv i denne del af Italien. Book jeres campingplads i Emilia Romagna hos vacansoleil. Så vil I helt sikker få en formidabel ferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Emilia Romagna med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Arizona

Salsomaggiore Terme - Emilia Romagna - Italien

På en bakke med udsigt over Emilia-Romagnalandskabet - lige så smuk, som den tilstødende toscanske region. Dejlige omgivelser tæt på Parma, fortræffeligt swimmingpoolkompleks.

Udforsk de smukke byer i Emilia Romagna

I Emilia Romagna er der nogle helt unikke skatte. Entusiaster af kunst, kultur og arkitektur vil få en skøn ferie under deres ophold på en campingplads i Emilia Romagna. Et besøg til renæssancebyen Ferrara kan varmt anbefales. Denne by står på UNESCO verdensarvsliste. Husk at besøge de historiske byer såsom Ravenna og Modena. I må endelig ikke glemme Parma og Bologna under jeres ophold på en campingplads i Emilia Romagna. I vil ikke kun nyde de kulunariske specialiteter, men også adskillige historiske monumenter og kunstværker i mosaik.

Sjov i og ved vandet fra jeres campingplads i Emilia Romagna

Fra de hvide sandstrande i nærheden af jeres campingplads i Emilia Romagn, kan I nyde de dejlig varme solstråler mens I slumrer hen på en solseng. Det tyrkisblå vand er tilpas kølende. Derudover kan I dyrke vandsport og snorkle, så I kan nyde den smukker verden under havoverfladen. Når I besøger kystbyen Rimini, kan i også slappe af på stranden eller slentre hen ad boulevarden med dens mange butikker og restauranter. Mulighederne er endeløse under jeres ophold på en campingplads i Emilia Romagna.

Eventyr i den vidunderlige natur i Emilia Romagna

Det er ikke kun kystlinien nær jeres campingplads der er værd at udforske, men resten af omgivelserne bør I også opleve. Landskabet er meget variet, fra helt flat til bakket. Billedeskønne byer på bakkerne, skjulte borge og dale samt store vingårde er ikke en sjældenhed i denne region. Oplev de flotte områder til fods, på cykel, i bil, eller endda på hesteryg hvorfra I kan nyde de overraskelser som de smukke omgivelser har at tilbyde jer. Jeres campingplads i Emilie Romagna giver den bedste start på et eventyr i naturen.

Det pragtfulde køkken i Emilia Romagna

God mad vil helt bestemt være en del af jeres ferie i Emilia Romagna. Mange produkter og retter fra det velkendte italienske køkken, kommer oprindeligt fra denne region. Såsom bolognese sauce som kommer fra Bologna. Balsamico kommer fra Modena og parmaskinke fra Parma. En typisk ret i regionen er piadina, brød fyldt med salami, ost og rucola. I kan selv tage en smagsprøve under jeres ophold på en campingplads i Emilia Romagna og finde ud af at denne regions køkken hører til noget af det bedste af Italien.

Smukke byer, god mad, behageligt clima, skønne strande og en flot natur; se dét er hvad camping i Emilia Romagna går ud på!