it-gar.jpg

Campingpladser i Pacengo

Camping i Pacengo

Et ophold på en campingplads i Pacengo byder på nydelse af en velfortjent ferie med hele familien på kanten af Gardasøen. I vil hurtigt opdage, hvorfor så mange campingentusiaster, rejser til dejlige Lago di Garda. Campingpladserne omkring denne side af Gardasøen er omgivet af vinmarker og oliventræer hvilket giver en autentisk italiensk atmosfære. De intime strande ved søen og kombinationen med det solrige klima tilbyder mange timer med vandsjov i under jeres ferie på en campingplads i Pacengo.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Pacengo di Lazise med Vacansoleil

Camping Lido

Pacengo di Lazise - Gardasøen - Italien

Topklasses campingplads med et sporty image. For børnene er der pools og legepladser. Privat strand ved søen. Meget hyggelig restaurant med en smuk udsigt over Gardasøen.

Camping Eurocamping

Pacengo di Lazise - Gardasøen - Italien

Hyggelig familieplads ved Gardasøen, god swimmingpool og mange muligheder for sport. Også god til mindre børn. Forlystelsesparker tæt på.

Eurocamping, er en stor campingplads i Pacengo, der ligger lige opad Gardasøen. Nær campingpladsen er marinaen, hvor I er velkomne til at nyde lidt at spise og drikke. Byerne Garda, Lazise, Peschiera og Bardolino er nær campingpladsen. Ligeledes ligger Gardaland og Ganevaworld forlystelsesparker meget nær. Hvis I elsker sejlture kan I tage en færge fra Bardolino og sejle ud og besøge en af de syv øer i søen. Med andre ord, med en ferie på en campingplads i Pacengo vil I kunne nyde det hele.