it-gar.jpg

Campingpladser i Norditalien

Er I på udkig efter en campingferie i Norditalien? Her er så ”bella” overalt! Sol, hav og sand ved kysterne og smukke søer og bjerge i fastlandet. Det er her I kan nyde Middelhavets vidunderlige kombination af kultur og natur. Og masser af børnevenlige campingpladser med sjove vandaktiviteter, underholdning og luksus mobilhomes og telte.

Norditalien strækker sig fra strandene i Ligurien i vest til Adriaterhavskysten i øst. Mellem de blidt skrånende sandstrande og de travle ferieområder i disse populære regioner finder I de berømte Norditalienske søer. Gardasøen og Maggioresøen er de største og mest populære søer, men også mindre ædelstene, så som Iseo søen og Ghirla søen er en fryd for øjet. Men også det centrale Italien kalder! Bjergene ved Emilia-Romagna og Trentino/Sydtyrol er en absolut nødvendighed for naturelskere. Kulturinteresseret? I Italien kan I let kombinere jeres campingferie med et besøg til berømte Italienske kunstbyer.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
* Rabat og gratis nætter er inkluderet i prisen. Evt. rabatter er allerede beregnet i disse priser. I tillæg kommer reservationsgebyr (kr 150,-). Hertil kommer, hvis det er aktuelt, omkostninger der skal betales direkte på campingpladsen (fx turistafgift). Totalprisen for jeres ferie finder I i oversigten i bookingprocessen før I foretager den endelige booking. Nemt, gennemskueligt og uden overraskelser, som altid hos Vacansoleil.