Campingpladser i Norditalien

Er I på udkig efter en campingferie i Norditalien? Her er så ”bella” overalt! Sol, hav og sand ved kysterne og smukke søer og bjerge i fastlandet. Det er her I kan nyde Middelhavets vidunderlige kombination af kultur og natur. Og masser af børnevenlige campingpladser med sjove vandaktiviteter, underholdning og luksus mobilhomes og telte.

Norditalien strækker sig fra strandene i Ligurien i vest til Adriaterhavskysten i øst. Mellem de blidt skrånende sandstrande og de travle ferieområder i disse populære regioner finder I de berømte Norditalienske søer. Gardasøen og Maggioresøen er de største og mest populære søer, men også mindre ædelstene, så som Iseo søen og Ghirla søen er en fryd for øjet. Men også det centrale Italien kalder! Bjergene ved Emilia-Romagna og Trentino/Sydtyrol er en absolut nødvendighed for naturelskere. Kulturinteresseret? I Italien kan I let kombinere jeres campingferie med et besøg til berømte Italienske kunstbyer.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.