it-rom.jpg

Campingpladser i Rom/Lazio

Camping Rom

Når I holder ferie på en campingplads i nærheden af Rom, i regionen Lazio, bør I virkelig hive et par dage ud af kalenderen til at beundre alt, hvad Italiens fantastiske hovedstad har at byde på. De omkringliggende områder, som støder op til Rom, har også rigtig mange smukke attraktioner, som er værd at se i jeres ferie i regionen. Kombinationen af det smukke fastland med masser af kultur og det vidunderlige landskab, smukke søer, strande, mange (sports-) aktiviteter og det milde klima gør denne region til et attraktivt sted at holde ferie. Hvis I bestiller en campingferie med Vacansoleil i nærheden af Rom, kan I helt sikker se frem til en forrygende ferie.  

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Rom/Lazio med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Fabulous

Rom - Rom/Lazio - Italien

Perfekt kombination: Gode faciliteter: Pools, restaurant samt underholdningog ikke langt til en af verdens smukkeste byer. Gå på opdagelse i Rom!

Camping I Pini Family Park

Fiano Romano - Rom/Lazio - Italien

Meget smuk campingplads med komfortable faciliteter, beliggende i en dal 30 km fra Rom. Gode transportmuligheder til byen og let adgang til begge Roms lufthavne.

Camping Settebello

Salto di Fondi - Rom/Lazio - Italien

Rom eller Napoli? I kan besøge begge fra denne skyggefulde campingplads ved Gaeta bugten. En tunnel under kystvejen fører jer sikkert til stranden, hvor de afslappende strandstole venter jer.

Camping Roma Capitol

Rom - Rom/Lazio - Italien

Den bedste og mest velegnede campingplads til jer, der har egen campingvogn eller telt! Nyd udendørslivet og en slentretur til stranden, som ligger 3 km fra pladsen. Rom ligger kun 30 km væk og i nærheden finder I hele fem fantastiske temaparker!