Campingpladser i Rom/Lazio

Camping Rom

Når I holder ferie på en campingplads i nærheden af Rom, i regionen Lazio, bør I virkelig hive et par dage ud af kalenderen til at beundre alt, hvad Italiens fantastiske hovedstad har at byde på. De omkringliggende områder, som støder op til Rom, har også rigtig mange smukke attraktioner, som er værd at se i jeres ferie i regionen. Kombinationen af det smukke fastland med masser af kultur og det vidunderlige landskab, smukke søer, strande, mange (sports-) aktiviteter og det milde klima gør denne region til et attraktivt sted at holde ferie. Hvis I bestiller en campingferie med Vacansoleil i nærheden af Rom, kan I helt sikker se frem til en forrygende ferie.  

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Rom/Lazio med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Fabulous

Rom - Rom/Lazio - Italien

Perfekt kombination: Gode faciliteter: Pools, restaurant samt underholdning og ikke langt til en af verdens smukkeste byer. Gå på opdagelse i Rom!

Camping I Pini Family Park

Fiano Romano - Rom/Lazio - Italien

Meget smuk campingplads med komfortable faciliteter, beliggende i en dal 30 km fra Rom. Gode transportmuligheder til byen og let adgang til begge Roms lufthavne.

Camping Roma In Town

Rom - Rom/Lazio - Italien

Campingpladsen nærmest Rom. 15 min. kørsel i shuttlebus bringer jer til hjertet af Rom. Ud at spise middag? Trastevere med atmosfærefyldte restauranter og barer ligger også tæt på.

Camping Roma Capitol

Rom - Rom/Lazio - Italien

Den bedste og mest velegnede campingplads til jer, der har egen campingvogn eller telt! Nyd udendørslivet og en slentretur til stranden, som ligger 3 km fra pladsen. Rom ligger kun 30 km væk og i nærheden finder I hele fem fantastiske temaparker!

Landskabet ved campingpladserne tæt på Rom

I vil komme til at bo i smukke omgivelser, hvis I vælger en campingplads i nærheden af Rom. Lazio ligger mellem Alpernes bjerge og kysten, på smukke grønne bakker fulde af vingårde og maleriske landsbyer. I området er der smukke vulkanske søer, som også er ideelle til sportsentusiaster. I vest er der en kilometerlang sandstand og klippekyst. Her kan I bade, solbade, bygge sandslotte, spille spil, sejle og frem for alt slappe af. Strandene er meget populære, selv hos italienerne selv. Søger I fred og ro? Så har Lazio regionen rundt om din campingpladserne i nærheden af Rom, nogle smukke søer, blandt andet søen Bolsena, at byde på. Denne sø er i et gigantisk vulkankrater. Meget smukt at se på, men også at flyde i.     

Besøg Rom; den historiske by

Et besøg på La Città Eterna i denne historiske by må I ikke undlade, mens I er i Lazio i nærheden af Rom. Denne smukke by har en lang og rig historie. Der er ikke nogle byer i verden, der har så mange historiske skatte, som Rom. Byen ligner et stort åbent museum med de middelalderlige alléer, elegante torve, og andre arkæologiske skatte. Start rejsen rundt i Rom på Centro Storico og gå langs Pantheon, Piazza Navona og Den Spanske Trappe. De, som snakker om Rom, tænker selvfølgelig med det samme på Vertikanet, en seperat stat indenfor byen. Et besøg på den verdensberømte Peterskirken, Vatikanet Museum, det Sixtinske Kapel og Paven er selvfølgelig øverst på listen over, hvad I skal se på jeres campingferie i nærheden af Rom.

Kultur uden for Rom

Hvis I holder ferie på en campingplads tæt på Rom i Lazio regionen, og er glad for kultur, så er der mange andre attraktioner, som er værd at besøge uden for Rom. Den middelalderske by
Calcata og de autentiske byer som Frascati for eksempel. I hele regionen er der hunredevis af kirker, klostre og monumenter at gå på opdagelse i. I må selvfølgelig ikke undlade Tivoli, kendt for dets romerske villaer, heriblandt det kæmpe store bondehus Emperor Hadrian, som er på UNESCO Verdensarvliste. Regionen Lazio er fundamentet til den romerske civilisation. I vil også finde imponerende levn fra den romerske tid uden for campingpladserne.

Der er mange muligheder, hvis I vælger at holde campingferie i nærheden af Rom i regionen Lazio. I får helt sikkert ikke for meget af Rom på én ferie hertil.