it-tos.jpg

Campingpladser i Pisa

Camping i Pisa

Ferie på en campingplads i eller omkring Pisa er det ideelle sted for en ferie i Toscana. Pisa, byen som er berømt for det skæve tårn, er en vidunderlig by at slentre rundt i. Ikke kun tårnet, der er placeret på pladsen Piazza dei Miracoli (Square Miraklernes) er værd at opleve, men også andre historiske bygninger i byen er meget smukke. Mellem alle de smukke steder og bygninger i den gamle bydel, kan I nyde den typiske italienske stemning. Oplev denne verdensberømte, men på samme tid uopdagede by, fra jeres campingplads i nærheden af Pisa.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Pisa med Vacansoleil

Camping Torre Pendente

Pisa - Toscana - Italien

Inden for gåafstand ligger La Torre Pendente (det skæve tårn). Denne afslappende by campingplads med pool er perfekt til en tur i den hyggeligt by. Kombiner evt. med andre campingpladser i én tur.

Udover byen Pisa ligger resten af Toscana også for jeres fødder. Når I vågner op på campingpladsen i nærheden af Pisa vil I kunne nyde det smukke kuperede landskab. Samtidig er Middelhavet ikke  langt fra jer. I kan kombinere udflugter og sport ved at tilbringe en dag på stranden. Mellem havet og Pisa er et stort naturområde, som er fremragende til vandreture. De berømte byer Firenze og Siena er også let at komme til. Der er så meget at gøre, så meget at se, efter jeres besøg vil I sikkert have lyst til at vende tilbage til jeres campingplads i Pisa.