Campingpladser i San Vincenzo

Camping i San Vincenzo

Fra en campingplads i San Vincento i Italien kan I få mange gode oplevelser. I kan opleve de smukke omgivelser på cykel , til fods eller på hesteryg. Nyd det vidundelig Toscana når I besøger byer som Firenze, Pisa eller Siena. Eller I kan slentre langs sandstranden i San Vincenzo. Stranden, havnen og den levende bymidte gør Camping San Vincenzo til en populær ferie destination.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i San Vincenzo med Vacansoleil

Camping Park Albatros

San Vincenzo - Toscana - Italien

Dette er en af Vacansoleils mest populære pladser. Rigtig gode faciliteter og megen fokus på børn i alle aldre. 800 m til stranden.

Øen Elba er helt klart at anbefale hvis I har lyst til noget afveksling fra campingpladsen en dag. Fra havnen i Piombino kan I sejle til øen. På øen kan kan I se utallige levn fra den etruskiske civilisation. Det populære og sjove vandland Acqua il Parc ligger i Cecine Marina og forlystelsesparken Cavallino Matto som er sjovt for alle aldre ligger nær Marine di Castagnet. Camping San Vincenzo byder på noget for enhver, hvis I holder jeres ferie her, vil I ikke komme til at kede jer. Det her er vores bud på den ideelle ferie.