Campingpladser i Trentino/Sydtyrol

En campingferie i Trentino

Smukke, krystalklare søer og rå bjerglandskaber. Fred og ro. Det er de omgivelser, I kan se frem til på en familieferie på en campingplads i Trentino. Her kan I være i ét med noget af Italiens mest fantastiske, uspolerede natur! Trentino er også den ultimative legeplads for udendørsentusiaster. Her kan I cykle gennem skove, og vandre op af frodige, grønne bakker. I kan svømme, sejle i kajak, kano, sejle og ro på søerne Caldonazzo og Lavice. Disse søer er nogle af de varmeste i Italien, så de er også perfekte at svømme i for jeres børn. En anden fordel er, at de ligger i nærheden af jeres campingplads, så de er nemme for jer at komme til. Gardasøen er blot en times kørsel fra pladsen og dermed ideel til en skøn dagstur.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Trentino/Sydtyrol med Vacansoleil

Hvis I har lyst til lidt kultur og historie , anbefaler vi et besøg til Trentinos charmerende hovedstad Trento eller de skønne byer Rovereto og Peregrine. Hvis I kører lidt længere, finder I den skønne Riva del Garda, den største by på Gardasøens nordlige side. I kan stresse af i de termiske bade  i Levico Terme eller forkæle jer selv med lidt lækker lokal vin på en af de smukke vingårde. Hvis I er på jagt efter en vidunderlig og afslappende familiecampingferie i Italien, så er Trentino ganske enkelt en vidunderlig destination.

Sjov familiecamping  ved søen i Trentino

Trentino har nogle vidunderlige søer i nærheden af jeres campingplads, som er jeres garanti for endeløse timer af vidunderlig familieferie ved vandet. Caldonazzosøen er den største sø i Trentino og et sandt vandsportsparadis! Og så er det kun 50 m fra San Cristoforo campingpladsen. Så kom ud af fjerene og gå ned og tag en dukkert inden morgenmaden. En skøn måde at starte dagen på! Levicosøen er mindre end to km væk og der er mere roligt. Det er en af de reneste søer i Italien og berømt for sit krystalklare vand, rige fugleliv og smukke strande. Børn vil have det sjovt her, hvor de kan svinge sig fra reb og ned i det uberørte vand. Den store og populære Gardasø er en times kørsel væk, men hele turen værd! Svøm, dyrk vandsport, tag på vandretur langs søen, shop eller spis i en af de dejlige landsbyer, eller slæng  jer blot ved kysten og nyd den dejlige stemning i de smukke omgivelser.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Trentino

Trentino vil være som at komme i himlen for friluftsentusiaster og der er så mange gode aktiviteter at vælge imellem nær jeres campingplads. Søen Caldinazzo er den største sø i Trentino og den er et sandt paradis for udendørsaktiviteter og perfekt til windsurfing, sejlads, dykning, svømning og roning. Den er også velegnet til fiskeri. Fang ørreder, aborrer eller gedder, som I kan tage med hjem og tilberede i jeres hyggelige hjem på pladsen. Da søen her er den varmeste af alle alpesøerne, egner den sig formidabelt til at svømme i for børnene. Trento området har også nogle fantastiske vandre og cykelruter. Pak jer en  lækker frokostkurv, og sus afsted på den tohjulede for at udforske de betagende omgivelser. Hvis I er på jagt efter noget helt specielt, så tag på besøg i de lokale stalde og rid gennem det smukke landskab i Trentino regionen! Hvis børnene virkelig skal opleve noget spændende, så bør I forkæle dem med en tur til Acropark Rio Centa Tree top adventure park. Den ligger tæt ved jeres campingplads og tilbyder kurser til alle aldre og træningsniveauer.

Byture nær jeres campingplads i Trentino

Der er mange interessante steder at besøge i Trentino, også nær jeres campingplads. Regionens hovedstad Trento er berømt for sit majestætiske slot ’Buonconsiglio’ fra det 13. århundrede. Det er kun 20 min. kørsel fra pladsen. Slentr over skønne Piazza Duomo, forbi de smukke renæssance fontæner og smut ind på det facinerende museum i Palazzo  Pretoria fra det 13. århundrede. Her kan I beundre de smukke kunstværker. Har I lyst til at mikse kulturoplevelser med en lang og lækker frokost? Så gå til middelalderslottet Peregrine. Det er både et rigtig godt museum og et hyggeligt hotel. Historie, moderne kunst og lækker vin. Lyder det godt?  Så besøg Trentinos kulturelle centrum, Roveretos by. Besøg også det historiske krigsmuseum og museet for moderne kunst. Er I blevet tørstige? Så læn jer tilbage, slap af og betragt solnedgangen med et dejligt glas Marzemino. Har I mod på en tur lidt længere væk? Så er Riva del Garda ved Gardasøen helt sikkert besøg værd!

Oplevelser nær campingpladsen i Trentino

Når I er i Levico Terme er et besøg til et af de berømte termiske bade et must. Forkæl jer selv med ren afslapning i et af de dejlige spabade og tag helt fornyede tilbage til jeres campingplads. Hvis I holder af historie, så skal I tage til Passo di Vezzena i Levico Terme og se, hvor det blodige slag om Col Basson blev udkæmpet i Trentino under 1. Verdenskrig. Vinentusiaster tager til Azienda Agricola Balter vingården i Rovereto for at se, hvordan de lokale vine produceres. En rundtur med smagsprøver er naturligvis obligatorisk! Ønsker I at opleve ultimativ, udendørs kunst? Så besøg Art Sella, et projekt med moderne kunst i de smukke skove langs Malaga Costa bjergene til Borgo Valsugana. I kan nyde en utrolig udsigt over begge søer ved at cykle eller køre i bil til den lille landsby Tenna. Denne dejlige landsby ligger blot få km. øst for sydsiden af Caldonazzosøen, nær jeres campingplads. Det er det perfekte sted til flotte feriefotos! Gør stop ved den lokale restaurant og nyd en dejlig, friskbagt pizza og skyl den ned med lækker Trentino æblecider.