it-tre.jpg

Campingpladser i Trentino/Sydtyrol

En campingferie i Trentino

Smukke, krystalklare søer og rå bjerglandskaber. Fred og ro. Det er de omgivelser, I kan se frem til på en familieferie på en campingplads i Trentino. Her kan I være i ét med noget af Italiens mest fantastiske, uspolerede natur! Trentino er også den ultimative legeplads for udendørsentusiaster. Her kan I cykle gennem skove, og vandre op af frodige, grønne bakker. I kan svømme, sejle i kajak, kano, sejle og ro på søerne Caldonazzo og Lavice. Disse søer er nogle af de varmeste i Italien, så de er også perfekte at svømme i for jeres børn. En anden fordel er, at de ligger i nærheden af jeres campingplads, så de er nemme for jer at komme til. Gardasøen er blot en times kørsel fra pladsen og dermed ideel til en skøn dagstur.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Trentino/Sydtyrol med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Due Laghi

Levico Terme - Trentino/Sydtyrol - Italien

Meget smukt beliggenhed med gode faciliteter mellem Levico søen og Caldonazzo søen. Tag en tur i bjergene eller besøg den gamle by Trento.

Camping San Cristoforo

San Cristoforo - Trentino/Sydtyrol - Italien

Godt beliggende og velholdt campingplads nær Caldonazzo søen, hvor I kan sejle og surfe. God pool og børnepool, hyggelig atmosfære. Meget velegnet til familier med mindre børn.