it-umb.jpg

Camping i Umbrien, ved Trasimenosøen

Camping ved Trasimenosøen i Umbrien

Ferie på en campingplads ved Trasimenosøen  er en fantastisk sjov måde at holde ferie på for hele familien i Umbrien, Italiens grønne hjerte. Hvis I er glade for aktiv ferie, er det også et sandt paradis. I kan vandre gennem de frodige, grønne bakker, der omgiver regionen, cykle en tur rundt om den skønne Trasimenosø eller vælge mellem de mange former for vandsport, der tilbydes. Umbrien ligger centralt og er en ideel base for dagsture til smukke Firenze. De flotte Orvieto Montepulciano vingårde er lige i nærheden og kønne landsbyer som Cortona, Castiglione del Lago og Montepulciano ligger spredt langs søens breder. Dette betagende område byder også på hyggelige byer som Perugia, Assisi og Gubbio. Med fabelagtig mad, vin, kunst og kultur, der kan måle sig med alle andre dele af Italien, er Umbrien et dejligt sted at holde en fantastisk campingferie for hele familien.

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Umbrien/Trasimenosøen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Villaggio Italgest

Sant'Arcangelo di Magione - Umbrien/Trasimenosøen - Italien

Velholdt campingplads direkte ved Trasimeno søen med mange faciliteter. God swimmingpool, hyggelig strand og god underholdning. En meget god familie destination.

Camping Badiaccia

Castiglione del Lago - Umbrien/Trasimenosøen - Italien

Hyggelig campingplads på Trasminosøens banker. Stranden bliver jeres nye foretrukne sted at opholde jer! Også børnene bliver virkelig forkælede på denne plads: swimmingpool, underholdning og legeplads. Umbrien og Toscana venter bare på at blive udforsket!

Camping Punta Navaccia

Tuoro sul Trasimeno - Umbrien/Trasimenosøen - Italien

Populær campingplads nær Trasimenosøen med egen havn og charmerende strand. Meget børnevenlig. En centralt placeret scene er base for underholdningen.

Camping Polvese

Sant'Arcangelo di Magione - Umbrien/Trasimenosøen - Italien

Mindre campingplads med personlig atmosfære, ved søen. Komfortable faciliteter bl.a. to pools. Sant'Angelos boulevard er meget romantisk.