Campingpladser i Split

Camping i Split

Leder I dette år efter en ferie i et sandt ferieparadis? Så er en ferie på en campingplads nær Split det rigtige valg. I denne smukke del af Kroatien kan strand- og kulturelskere forkæle sig selv. I bor tæt på den smukke kystlinje Dalmatien ved Adriaterhavet. Her vil I kunne finde forskellige typer af strande, både sandstrande og varme tropiske klipper og stenstrande. Soldyrkere og vandsportsentusiaster vil få en fantastisk ferie på en campingplads nær Split.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Split med Vacansoleil

Camping Stobrec Split

Split - Dalmatien - Kroatien

En smuk campingplads med masser af aktivitet, og to private strande ved den historiske og dynamiske by Split med alt til en dejlig ferie.

Fra jeres campingplads nær Split, kan I tage på smukke ture. Besøg den historiske by Trogir og oplev dette steds historie, eller hop på en båd og besøg en af de mange øer i regionen. I byen Split, vil I helt sikkert kunne nyde en masse sjove timer. Tag en slentretur gennem de smalle gader, den smukke gamle by og besøge et museum eller slå jer ned på en af terrasserne efter en dag med shopping. De kulturelle byer, smukke strande og det smukke blå hav vil gøre jeres ferie til en helt fortryllende oplevelse på en campingplads i Split.