Campingpladser ved havet i Kroatien


Lækre pladser tæt på havet i Kroatien

Kunne I tænke jer at holde ferie ved havet I Kroatien? Så skal I vælge en af Vacansoleils lækre pladser tæt på havet!

Vælg mellem Vacansoleils mange pladser ved havet

Vågn op til lyden af bølgebrus og gå direkte ned på stranden. Sikke en vidunderlig start på en feriedag i vores luksuriøse mobilhomes i Kroatien. Der er ingen grund til at pakke bilen eller bekymre jer om lange gåture til stranden. Her får i den perfekt ferie ved havet! 

Alle campingpladser på den nedenstående liste ligger lige ud til stranden. Vælg den perfekte plads ved havet!

Vælg mellem 23 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Omisalj

Krk - Krk - Kroatien

Fantastisk, ny familiecampingplads lige ud til Adriaterhavskysten. På øen Krk, ikke langt fra Rijeka. Fantastiske sportsaktiviteter, glamping mobilhomes, underholdning for børn og en udsøgt restaurant!

Camping Valkanela

Vrsar - Istrien - Kroatien

Dejlig plads, tæt på Vrsar lige ved en 3 km lang stenstrand. Her noget for hele familien; både de små, teenagerne og de voksne. En ideel plads til snorkling og dykning.

Camping Oliva

Rabac - Istrien - Kroatien

Smukt beliggende campingplads i en gammel olivenlund beliggende ved Istriens østkyst udfor øerne Cres og Krk. Sikre småstensstrande for børn med lavt, krystalklart vand.

Camping Poljana

Losinj - Kvarner - Kroatien

Et paradis ved Adriaterhavet, hvor I kan nyde det krystalklare hav og de skønne omgivelser. Her er mange sportsfaciliteter og underholdning for børni højsæsonen. En campingplaads med en afslappende atmosfære.