Campingpladser hvor kæledyr er tilladt i Kroatien


Hundevenlige campingpladser i Kroatien

Leder I efter en hundevenlig campingplads til jeres ferie? Så kan I vælge mellem en af Vacansoleils fantastiske campingpladser. 

Vælg mellem en af Vacansoleils mange hundevenlige campingpladser

Er I på udkig efter en luksuriøs ferie i Kroatien, og vil I gerne have hunden med? Det kan sagtens lade sig gøre. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser til jer, der tillader kæledyr. Læs mere om hundevenlige campingpladser her!

Vælg mellem 27 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Amarin

Rovinj - Istrien - Kroatien

Slap af ved poolen eller i restauranten og nyd den drømmeagtige udsigt over havet og den sjove, energiske underholdning. Beliggenheden er perfekt. Lige ved havet og meget tæt på Rovinj.

Camping Omisalj

Krk - Krk - Kroatien

Fantastisk, ny familiecampingplads lige ud til Adriaterhavskysten. På øen Krk, ikke langt fra Rijeka. Fantastiske sportsaktiviteter, glamping mobilhomes, underholdning for børn og en udsøgt restaurant!

Camping Valkanela

Vrsar - Istrien - Kroatien

Dejlig plads, tæt på Vrsar lige ved en 3 km lang stenstrand. Her noget for hele familien; både de små, teenagerne og de voksne. En ideel plads til snorkling og dykning.

Camping Oliva

Rabac - Istrien - Kroatien

Smukt beliggende campingplads i en gammel olivenlund beliggende ved Istriens østkyst udfor øerne Cres og Krk. Sikre småstensstrande for børn med lavt, krystalklart vand.