Campingpladser hvor kæledyr er tilladt i Kroatien


Hundevenlige campingpladser i Kroatien

Leder I efter en hundevenlig campingplads til jeres ferie? Så kan I vælge mellem en af Vacansoleils fantastiske campingpladser. 

Vælg mellem en af Vacansoleils mange hundevenlige campingpladser

Er I på udkig efter en luksuriøs ferie i Kroatien, og vil I gerne have hunden med? Det kan sagtens lade sig gøre. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser til jer, der tillader kæledyr. Læs mere om hundevenlige campingpladser her!

Vælg mellem 28 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Arena Kažela

Medulin - Istrien - Kroatien

Langstrakt campingplads langs kysten. Der er en masse små og børnevenlige pools, samt meget sjov for alle aldre. Adgang til havet fra flere steder også ved den private anløbsbro. Medulin er ca en km væk.

Camping Polari

Rovinj - Istrien - Kroatien

Polari ligger smukt ved bugten, kun en kort cykeltur fra fortryllende Rovinj. Pladsen byder på et væld af aktiviteter, sport og underholdning.

Camping Park Soline

Biograd na Moru - Dalmatien - Kroatien

En autentisk bid af Kroatien. Hyggelige byer, imponerende landskab og skøn natur. En god familie campingplads med Biograds hyggelige boulevard indenfor gåastand.

Camping Strasko

Novalja - Dalmatien - Kroatien

Populær campingplads på øen Pag nær den mindre by Novalja. Pladsen har et bredt udvalg af sjov for alle aldre. I kan gå fra campingpladsen og lige ned til stranden.

Camping Perna Orebic

Perna - Dalmatien - Kroatien

En ideelt placeret campingplads, lige ud til havet. Campingpladsen har sin egen strand og er kun fire km væk fra den berømte by Orebic. Perfekt til en familieferie.