Campingpladser hvor kæledyr er tilladt i Kroatien


Hundevenlige campingpladser i Kroatien

Leder I efter en hundevenlig campingplads til jeres ferie? Så kan I vælge mellem en af Vacansoleils fantastiske campingpladser. 

Vælg mellem en af Vacansoleils mange hundevenlige campingpladser

Er I på udkig efter en luksuriøs ferie i Kroatien, og vil I gerne have hunden med? Det kan sagtens lade sig gøre. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser til jer, der tillader kæledyr. Læs mere om hundevenlige campingpladser her!

Vælg mellem 21 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Valkanela

Vrsar - Istrien - Kroatien

Dejlig plads, tæt på Vrsar lige ved en 3 km lang stenstrand. Her noget for hele familien; både de små, teenagerne og de voksne. En ideel plads til snorkling og dykning.

Camping Oliva

Rabac - Istrien - Kroatien

Smukt beliggende campingplads i en gammel olivenlund beliggende ved Istriens østkyst udfor øerne Cres og Krk. Sikre småstensstrande for børn med lavt, krystalklart vand.

Camping Belvedere

Seget Vranjica - Trogir - Dalmatien - Kroatien

En perfekt campingplads til en skøn strandferie. Beliggende på stranden og i gåafstand fra byen. Tæt på er der spændende udflugtsmuligheder fx Trogir og Split. Et sandt paradis for jer der elsker vandsport.

Camping Solitudo

Dubrovnik - Dalmatien - Kroatien

Hvor kan I finde en campingplads bare 10 minutters kørsel fra caféer og springvand i Dubrovnik? Det kan I på dette resort med swimmingpool, lækker strand og god underholdning.

Camping Santa Marina Boutique

Poreč - Istrien - Kroatien

Et fem-stjernet paradis i Istrien! Totalt nyt. Glamping er normen. Beliggenheden er fredelig og I kan gå direkte til stranden. Poreč og Novgrad ligger i nærheden. Og campingpladsen er børnesikker!