Campingpladser hvor kæledyr er tilladt i Kroatien


Hundevenlige campingpladser i Kroatien

Leder I efter en hundevenlig campingplads til jeres ferie? Så kan I vælge mellem en af Vacansoleils fantastiske campingpladser. 

Vælg mellem en af Vacansoleils mange hundevenlige campingpladser

Er I på udkig efter en luksuriøs ferie i Kroatien, og vil I gerne have hunden med? Det kan sagtens lade sig gøre. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser til jer, der tillader kæledyr. Læs mere om hundevenlige campingpladser her!

Vælg mellem 28 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Park Soline

Biograd na Moru - Dalmatien - Kroatien

En autentisk bid af Kroatien. Hyggelige byer, imponerende landskab og skøn natur. En god familie campingplads med Biograds hyggelige boulevard indenfor gåastand.

Camping Perna Orebic

Perna - Dalmatien - Kroatien

En ideelt placeret campingplads, lige ud til havet. Campingpladsen har sin egen strand og er kun fire km væk fra den berømte by Orebic. Perfekt til en familieferie.

Camping Lanterna Premium Resort

Poreč - Istrien - Kroatien

Stor og livlig campingplads med betagende havudsigt. Stranden er jeres - men den helt nye vandpark, som blev åbnet vil forbløffe jer. Besøg de kulturelle byer Porec og Rivinj.

Camping Bi Village

Fažana - Istrien - Kroatien

Nær Pula med det romerske amfiteater, hvor der afholdes populære koncerter. En familieplads med gode pools. Den kønne by Fazana ligger ca 5 km fra pladsen.

Camping Park Umag

Novigrad - Istrien - Kroatien

En langstrakt campingplads med en lige så stor strand. Mange sportsfaciliteter og muligheder for aktiviteter for børn. Rigtig gode muligheder for snorkling.