Campingpladser hvor kæledyr er tilladt i Kroatien


Hundevenlige campingpladser i Kroatien

Leder I efter en hundevenlig campingplads til jeres ferie? Så kan I vælge mellem en af Vacansoleils fantastiske campingpladser. 

Vælg mellem en af Vacansoleils mange hundevenlige campingpladser

Er I på udkig efter en luksuriøs ferie i Kroatien, og vil I gerne have hunden med? Det kan sagtens lade sig gøre. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser til jer, der tillader kæledyr. Læs mere om hundevenlige campingpladser her!

Vælg mellem 22 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Park Umag

Novigrad - Istrien - Kroatien

En langstrakt campingplads med en lige så stor strand. Mange sportsfaciliteter og muligheder for aktiviteter for børn. Rigtig gode muligheder for snorkling.

Camping Aminess Park Maravea

Novigrad - Istrien - Kroatien

I forhold til Kroatiske standarder er dette ikke en stor campingplads men den er fantastisk hyggelig. Her er en venlig atmosfære og mange skyggefuldepletter.Der er en populær bar på stranden.

Camping Stobrec Split

Split - Dalmatien - Kroatien

En smuk campingplads med masser af aktivitet, og to private strande ved den historiske og dynamiske by Split med alt til en dejlig ferie.

Camping Aminess Sirena

Novigrad - Istrien - Kroatien

En meget centralt placeret campingplads i det smukke Istrien, ved stranden og kun 10 min gang fra den historiske Novigrads bymidte. Gæster på campingpladsen har fri adgang til 'Punto Mare Fun & Beach zone'.

Camping Arena Stupice

Premantura - Istrien - Kroatien

Hyggelig campingplads med en sportslig atmosfære på Premantura Halvøen. Pladsen ligger i en stor naturpark, ca 12 km syd for Pula. He er en smuk strand med strandbar og surfing center.