Campingpladser i Istrien

Camping i Istrien

En campingplads i Istrien er en perfekt destination for jer, der vil nyde kultur, natur, behagelige temperaturer og et dejligt ophold. Den blågrønne halvø grænser til det krystalklare hav på tre sider. De fine strande og de komfortable havvands temperaturer, giver mange muligheder for alle former for vandsport. Med omkring 50 strande med blå flag, er I sikre på at strandene og havvandet er sikkert, rent og af god kvalitet. En ferie på en campingplads i Istrien, vil få jer til at ønske mere af det hele!

Læs mere
Vælg mellem 25 campingpladser i Istrien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Orsera Resort

Vrsar - Istrien - Kroatien

Camping Orsera Resort er en mindre terrasseinddelt campingplads på Istriens vestkyst, beliggende direkte ved havet og omringet af smuk natur. Pladsen ligger tæt ved byerne Vrsar og Porec og er et paradis for vandsportsentusiaster. Her er masser af underholdning og sjov og en restaurant med havudsigt.

Camping Istra Premium Resort

Funtana - Istrien - Kroatien

Utrolig populær og anmelderrost campingplads. Pladsens gæster værdsætter de rene og ryttelig arealer, samt det supervenlige personle. Fantastisk vandland med vandrutchebaner. Det populære badeby Porec er kun 7 km væk

Camping Porto Sole

Vrsar - Istrien - Kroatien

Denne store familiecampingplads ligger perfekt ved en smuk bugt, med egen småstensstrand. Svøm i havet eller de dejlige pools og nyd god middelhavsmad. De mange muligheder for vandsport og andre aktiviteter gør det til den perfekte destination for en familieferie ved havet!

Camping Polidor Family Resort

Funtana - Istrien - Kroatien

Mens mange campingpladser i Kroatien er temmelig store, er Polidor Family Resort faktisk ret intimt opbygget. Og så er den hyggelig og luksuriøs. Virkelig anbefalesværdig hvis I holder af at blive forkælede.

Camping Zelena Laguna

Funtana - Istrien - Kroatien

Stranden med det Blå Flag ved campingpladsen består af småsten, klipper og en del, hvor der er lagt fliser. Fyrretræerne skaber naturlig skygge og der er velholdte brusere, så I kan vaske alt havsaltet af huden efter jeres dukkert i havet.

Campingpladserne i Istrien er indhyllet af naturlig skønhed. Naturreservatet Ucka og fristedet Palud, er favoritter blandt naturelskere. Den berømte by Porec er perlen i Adriaterhavet, med dens storslåede historiske centrum, imponerende boulevard og bygningerne i venetiansk stil. Istrien er også berømt for sine friske fisk, skaldyr og lækre Afrodites trøfler. Giv dem alle en chance. Et andet tip er at tage en køretur ud ad vin- eller olivenruterne. Hvis I ønsker en aktiv, kulturel, levende eller fredelig ferie, er der er masser at foretage sig på campingpladserne i Istrien.

Få inspiration til ferien på Istrien

Se det store inspirationsmagasin om det luksuriøse ferieparadis Istrien i Kroatien! I magasinet kan I se vores anbefalinger til både campingpladser, lækre boliger samt oplevelser i Istrien. Se også vores forslag til et 7 dages ugeprogram spækket med ferieoplevelser for hele familien. Se magasinet herunder!