at.jpg

Østrig

Campingferie i Østrig

Når I bor på en campingplads i Østrig, er I omgivet af frodige grønne bakker. I baggrunden stråler Alpernes imponerende,  smukke snedækkede bjergtoppe og bidrager til den fredfyldte stemning, der omgiver jer. Alperne dominerer mere end halvdelen af det østrigske landskab. I finder et væld af små, charmerende østrigske landsbyer i dalene. De danner den perfekte base for inspirerende, smukke bjergvandringer og spændende mountainbike- eller cykelture. De populære byer Wien, Graz, Salzburg og Innsbruck er nemme at komme til fra jeres campingplads. Et besøg til disse byer skal helt klart på jeres must-see liste, udover al den tid I vil nyde at bruge på at beundre den betagende natur og indånde den rene, friske bjergluft.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Østrig med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Donaupark Camping Tulln

Tulln an der Donau - Wien - Østrig

God beliggend ved Donau flodens mange muligheder for sport. Besøg Wien, der kan nåes med bus eller tog. Hvorfor ikke prøve en tur i operaen?

Camping Mauterndorf

Mauterndorf - Salzburg - Østrig

Som gæst på denne campingplads kan I få et LungauCard, der giver masser af rabatter og endda gratis indgang til nogle af de spændende seværdigheder i området.

Camping Kur-Camping Erlengrund

Bad Gastein - Salzburg - Østrig

Smukt beliggende til en gåtur i bjergene nær det berømte helsecenter Bad Gastein. Et perfekt sted for en aktiv ferie både om sommeren og om vinteren.

Camping Seeblick Toni

Kramsach - Tyrol - Østrig

Komfortabel campingplads med luksuriøse faciliteter, som sauna og jacuzzi. Attraktiv grøn plads ved søen med gode legemuligheder for børnene. Kan også benyttes om vinteren.

Camping Oberland

Ötztal-Bahnhof - Tyrol - Østrig

Charmerende campingplads med et strejf af sport. Børnene vil føle sig godt tilpas, her er også en god restaurant, samt en pool i skoven 5 km væk.