Campingpladser i Salzburg

Camping i Salzburg

Når I camperer på en campingplads ved Salzburg, camperer I samtidig i en af Østrigs smukkeste regioner. Dette østrigske område har det hele - med sine høje bjerge, idylliske bjergsøer, grønne bakker og vilde vandfald, som strømmer ud i floderne. Udover den smukke natur, er der også charmerende byer, som er et besøg værd. Oplev The Sound of Music og kombiner kultur, sport og natur i det smukke Salzburg. En campingplads i Salzburg er en perfekt destination på en varieret ferie hele året igennem. Book en ferie efter jeres ønske hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Salzburg med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Naturen omkring jeres campingplads i Salzburg

Omgivelserne rundt om jeres campingplads i Salzburg er kendt for sin blændende natur – de smukke bjerge, grønne dale og de fantastiske vandfald. Besøg Hohe Tauern National Park og Krimml vandfaldene – de højeste i Centraleuropa. Der er en smuk vandresti langs med de store vandfald. I kan lære om vandet i det nærliggende Wasser Wunder Welt. Børnene kan lave sjov med vandet og der er ovenikøbet en vandbiograf. Ishulen ved Tennen er også meget anbefalelsesværdig når I holder ferie på en campingplads i Salzburg – her finder I nogle betagende udsigter.

På opdagelse fra jeres campingplads i Salzburg

Jeres campingplads er det ideelle udgangspunkt for sjove udflugter. Et undergrunds bjergtog bringer jer gennem minearbejdernes skakter til den underjordiske saltsø. I rejser gennem den sidste del af undergrundens saltverden med en tømmerflåde – så et besøg til denne sø er ikke blot meget specielt, men også meget spændende og sjovt for både de unge og de ældre. Har I brug for en afslappende dag? Så skulle I besøge Bad Gastein, det berømte spa feriested, som kejserinde Sissi ofte besøgte. Nyd det termiske vand – og når I er ”genfødte”, så kan I tage tilbage til jeres campingplads i Salzburg.

Hovedstaden i Salzburg; Do Re Mi ...byen

Når I opholder jer på en campingplads i Salzburg, må I endelig ikke gå glip af et besøg til denne smukke, kulturelle by. Besøg Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby og filmlokaliteterne for den berømte film, The Sound of Music. Syng med på Do Re Mi i Von Trapp familiens have eller besøg Mary klosteret mens I lytter til Edelweiss. I kan også finde mange turistattraktioner i den gamle by, inklusive Salzburg katedral. Hele byen er på UNESCOS Verdensarvsliste. I kan også shoppe her, og hvem ved – måske er I  besiddelse af et ”Salzburg Hus”, når I vender kursen om til jeres campingplads igen.

Aktiviteter i området omkring jeres campingplads i Salzburg

Naturen rundt om jeres campingplads i Salzburg byder på en masse sportsmuligheder. Skove og alpeenge er perfekte til lange vandre-og cykelture. De krystalklare søer har alt til vandentusiasterne. Tag en forfriskende dukkert i Zeller See og nyd udsigten fra bjergene eller tag ud og surfe, sejle eller fiske. Selv golf kan I udøve i det smukke område nær jeres campingplads i Salzburg.

På en campingplads i Salzburg, kan I være sikre på at være godt på vej til en dejlig, afvekslende ferie  !