Campingpladser i Wallis

Camping i Wallis

For jer der holder af bjergbestigning, er en campingplads i Wallis en ideel base. Også vandre- og cykelentusiaster kan finde masser af plads til at nyde deres hobby. Regionen byder på et antal ruter, der fører jer forbi de bedste steder. Vil I opleve udsigten over den skønne natur fra højt oppe? Så tag kabelbanen til toppen af det mindre Matterhorn, kør langs de mange pas eller oplev Rhône gletscheren. Tilbage på jeres campingplads i Wallis vil I længe have glæde af de mange gode indtryk.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Wallis med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Schweiz

Smukt beliggende campingplads med flot udsigt til Alperne. Godt udgangspunkt for bjergklatring til Leukerbad og Altesch gletcherne, som er de længste i Europa.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Schweiz

Dejlig familiecampingplads med gode faciliteter og med meget fokus på børn. Ved siden af campingpladsen kører en kabellift jer op til en spændende gåtur i bjergene.

Nær jeres campingplads i Wallis løber Rhône floden. Ideel for jer, der elsker rafting og kanosejlads. Jeres børn vil også kunne nyde de mange muligheder for sjove ture. Les Marécottes Zoo og Piont Sud Adventure Park er sikre hits og det samme vil en bådtur på den underjordiske sø ved St. Léonard være. Vil I gerne opnå total afslapning? Hvad så med en spa dag? Leukerbad Spa er værd at anbefale i forbindelse med jeres ferie på en campingplads i Wallis.