Campingpladser i Julianske Alper/Bled

Camping i Bled

Nyd mangfoldigheden af vidunderlige Slovenien og book en campingplads i Bled, i hjertet af de Julianske Alper. Pladsen er perfekt for familier, der gerne vil opleve forskellige aktiviteter i naturen. Slovenien har et varieret landskab og under jeres ophold vil I blive forbløffede over de fantastiske panoramaer. Leder I efter idylliske landskaber, varme kilder, Adriaterhavet og et behageligt klima? Så er en campingplads i Bled i de Julianske Alper helt perfekt!

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Julianske Alper/Bled med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Sobec

Lesce - Julianske Alper/Bled - Slovenien

Rummelig campingplads i et sving ved Sava Dolinka floden, blot få km fra den kendte sø Bled. Campingpladsen har også en sø med muligheder for leg.

Bled er berømt for sin sø med ø og kapel. Byen byder på dejlige butikker, restauranter og slovenske folkeminder. I kan endda prøve at spille i casinoet. Omegnen af campingpladsen er fantastisk til vandreture, mountain-biking, bjergbestigning, ridning, kajak, roning, svømning, fiskeri eller hvad med en tur i en luftballon for at se dette storslåede landskab fra det høje? Det vil være noget af en opgave at dele jeres tid effektivt op, så I kan nyde alle mulighederne både på og omkring campingpladsen i Bled.