Campingpladser i Spanien

Camping Spanien

Det er meget populært at campere i Spanien, det er er en meget eftertragtet feriedestination. Her kan I, næsten hele året, nyde solen, havet og stranden. Men det er ikke det hele, for dette land har så meget mere at byde på. Spanien er rig på historie, kunst og kultur. Derudover er der de små fiskerlandsbyer, hvor I kan få et lækkert måltid, men det spanske landskab er også en oplevelse i sig selv. Spanien er en fantastisk feriedestination, som bare skal opleves. Hos Vacansoleil er der en campingplads i hver region. Vælg jeres favorit campingplads i Spanien – hasta la vista en España.  

Læs mere
Vælg mellem 25 campingpladser i Spanien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Masia

Blanes - Costa Brava - Spanien

Moderne, livlig campingplads i gåafstand til stranden og den hyggelige boulevard i Blanes. En perfekt base for mange ture rundt i de omkringliggende områder.

Camping Torre de la Mora

Tamarit - Costa Dorada - Spanien

Beliggende lige ved stranden og mobilhomes med havudsigt. Et lille paradis. Fortræffelig beliggenhed tæt på byer såsom Barcelona, Salou og Tarragona.

Camping La Llosa

Cambrils - Costa Dorada - Spanien

Mindre, typisk spansk familiecampingplads 100 meter fra stranden i Cambrils. Her er en hyggelig atmosfære. Pladsen ligger midt i en lille fyrretræsskov, så der er god skygge. Temaparken Port Aventura ligger otte kilometer fra pladsen.

Camping Tamarit Beach Resort

Tamarit - Costa Dorada - Spanien

Velholdt campingplads lige ud til stranden. Med luksuriøse mobilhomes, glampingboliger og standpladser. Her er masser at foretage sig for børnene. De kan både besøge klatreskoven, Tarragona og Port Aventura!

Camping Vendrell Platja

Coma-ruga - Costa Dorada - Spanien

Tætbygget, ren campingplads, 50 m fra Calafells rene, blidt hældende sandstrand. Her er masser af vandsjov for alle aldre. Hvis I har lyst til at se Tarragona, er det let for jer, da den ligger blot 30 min kørsel fra pladsen!

De spanske Costas

I får en alletiders ferie på en campingplads på de spanske kyster. Nyd en stille og rolig dag på stranden, flyd rundt på jeres luftmadrasser på vandet eller hyg jer med at bygge sandslotte. Alt er muligt her. I kan ovenikøbet gå direkte ud på stranden fra mange af vore campingpladser på den spanske kyst.

Costa Dorada har mange, brede, gyldne sandstrande. Slap af ved havet, nyd en svømmetur, surf eller stå på vandski på bølgerne. Hvis I har brug for adspredelse, så nyd en køretur i de betagende bjerge i omgivelserne og betragt solnedgangen afslutte endnu en perfekt dag.

Costa Brava har en rå og vild kyst. Synet af bølgerne, som slår mod bjergene, er fantastisk. Samtidig gemmer der sig mange smukke, små bugte mellem klipperne. I bør også unde jer selv at prøve de friske skaldyr  i en af de mange charmerende fiskelandsbyer! Eller kast jer ud i nattelivet på et af kystens hotte steder.

Costa Verde er kendt som den grønne kyst, og er berømt for sin frodige natur, spektakulære klipper, brede sandstrande og kæmpe rullende bølger – hvilket gør regionen meget populær blandt surfere. Besøg de maleriske middelhavslandsbyer som ligger spredt udover hele regionen og gør stop ved et af de elegante feriesteder ved havet og nyd en lang, doven frokost.


camping spanien

Det spanske fastland

Spaniens fastland består af et varierende landskab med mange kontraster. Derfor kan det anbefales at opleve fastlandet, fra en campingplads i Spanien. I finder smukke middelalderlige landsbyer og imponerende naturreservater, men her er naturligvis også grønne dale og snebelagte bjergtoppe. Grotter, kløfte, vandfald, gletsjere, vandløb, nåleskove, enestående dyre- og planteliv – Spanien har det hele. Her kan I bruge tiden på at vandre, cykle, bjergbestigning eller mountainbiking, I kan også sejle i kano, flyve i luftballon eller få en tur på hesteryg; der er mange måder at udforske det fantastiske fastland på, fra en campingplads i Spanien. Der er et utal af muligheder.

De smukke spanske byer

De fleste campingpladser i Spanien er ikke bare tæt på de smukke strande, men også tæt på flere imponerende byer. Et eksempel kan være Barcelona, som byder på så mange attraktioner. Fodboldfans må ikke gå glip af Camp Nou – FC Barcelonas imponerende fodboldstadium. Kulturentusiaster vil blive blæst væk af alle Gaudis designs. Madrid er også en by med store torve, facinerende museer, imponerende springvand og et brusende natteliv der skal opleves. Den kulturrige Valencia, har forbløffende, moderne arkitektur, dette må I ikke gå glip af, når I bor på en campingplads i Spanien.


Parc Guelle

Så meget at foretage sig ved campingpladserne i Spanien

Der er så meget man kan lave i nærheden af campingpladserne i Spanien. I kan bruge en dag på stranden, tage på shoppingtur, nyde en dag med kunst, opleve et flamenco show eller måske få et lækkert spansk måltid fyldt med tapas, alt godt fra havet og paella. Spanien er en meget forskelligartet feriedestination. Spanien er et sandt ferieparadis, en campingferie her, kan derfor opfylde alles ønsker og sikre jer en uforglemmelig ferie.

Book jeres campingferie hos Vacansoleil!

Regioner i Spanien:

Costa Brava

Costa Dorada

 

 

 

Costa Verde