Campingpladser i Lloret de Mar

Camping i Lloret de Mar

Natur- og kulturelskere er på det helt rigtige sted på en campingplads i Lloret de Mar. Det populære feriested er også det ideelle sted for sol- og havelskere. Alle ingredienser til en ubekymret ferie er til stede her. De fantastiske strande og smukke blå hav giver masser af hvile og ligeledes eventyr. At ligge på stranden, med et fodbad, flyde på en luftmadras, spille beachvolley, stå på vandski, det hele kan lade sig gøre her på denne spanske plet. En campingferie i Lloret de Mar betyder en ferie fuld af glæde.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Lloret de Mar med Vacansoleil

 

Fra jeres campingplads i Lloret de Mar kan I tage på alle former for udflugter. I feriebyen kan I finde forskellige butikker, souvenirbutikker, restauranter og et dejligt ugentligt marked. Der er også masser af steder at gå ud, Lloret de Mar har nemlig et pulserende natteliv. I nærområdet er der masser af aktiviteter. Udforsk det rå landskab på cykel eller tag en dejlig tur i bakkerne. Besøg Barcelona, hvor I ikke kun kan beundre de mange smukke steder men også kan nyde byens pragt. Et besøg i denne moderne storby bør I helt sikkert ikke gå glip af under jeres ophold på en campingplads i Lloret de Mar.

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanien

Mindre, familievenlig campingplads indenfor gåafstand til bycentrum af Lloret de Mar. Tæt ved stranden, med masser af aktiviteter for alle aldre. Besøg Blanes, Tossa og Barcelona.

Camping Cala Canyelles

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanien

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">På Camping Caya Canyelles bor I dejligt i jeres fuldt udstyrede Navajo telt med komfortable senge. Når I lyner teltet op, vil I straks kunne nyde udsigten.<o:p></o:p></span></p>