Campingpladser i Mont-Roig / Miami Playa

Camping i Mont-Roig

Spanien er et populært rejsemål for en dejlig badeferie på en solrig Costa. Nyd solen, havet og stranden på Costa Dorada på en camping i Mont-Roig, lige syd for den berømte badeby Salou. Campingpladsen La Torre del Sol ligger lige  eksempelvis på stranden og byder på et stort udvalg af fremragende faciliteter. Campingpladsen i Mont-Roig har en subtropisk atmosfære med sine tårnhøje palmer, pools, sandstrand og frodige Middelhavs planteliv. Uden tvivl et godt sted, der byder på sjov for alle aldre.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Miami Playa med Vacansoleil

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanien

Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi). Glem ikke det store diskotek!

En ferie på campingpladsen i Mont-Roig handler ikke kun om vandsjov. Omegnen er perfekt til alle former for udflugter. Hvad med en dagsudflugt til Barcelona for at tage en spadseretur på Ramblas, prøv golfbanen i Montroig eller besøg Port Aventura temapark eller klosteret Catalunya. I er blevet advaret; opholder I jer på en camping i Mont-Roig betyder det, at I får en fremragende ferie med hele familien.