Campingpladser ved havet i Spanien


Lækre campingpladser ved havet i Spanien

Har I lyst til en campingferie lige ved havet i Spanien? Så skal I vælge en af Vacansoleils dejlige pladser ved havet!

Vælg mellem Vacansoleils mange pladser ved havet

Vågn under den spanske sol til lyden af blide bølgebrus i nærheden. Der er ingen grund til at pakke bil eller gå lange strækninger til stranden. Bare tag solbrillerne på og gå direkte ned på stranden fra  campingpladsen. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser i Spanien til en dejlig ferie ved havet! 

Alle campingpladser på den nedenstående liste ligger lige ud til stranden. Vælg den perfekte plads ved havet!

Vælg mellem 10 campingpladser i Spanien

Avanceret søgning:

Camping Resort Els Pins

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanien

Det bedste sted for dem, der ønsker at tage på stranden hver dag. Ideelt til børn. Der er også pool og børnepool. Toget til Barcelona afgår 1,5 km fra pladsen.

Camping Torre de la Mora

Tamarit - Costa Dorada - Spanien

Beliggende lige ved stranden og mobilhomes med havudsigt. Et lille paradis. Fortræffelig beliggenhed tæt på byer såsom Barcelona, Salou og Tarragona.

Camping Gavina

Creixell de Mar - Costa Dorada - Spanien

Smuk campingplads med en dejlig swimmingpool i et tropisk miljø, beliggende direkte på en fin sandstrand. Der er en masse at se og gøre i nærheden, i charmerende, autentiske byer. I bør helt sikkert bruge en dag på at tage på vandretur, eller ride på hesteryg i den smukke natur!

Camping Playa Joyel

Noja - Costa Verde - Spanien

Spansk familie campingplads, som ligger lige ud til en drømmestrand i et naturreservat i Cantabrien. Området er grønt og råt, strandene er smukke. Landsbyen Noja er lige rundt om hjørnet. Santander og Bilbao er lette at komme til.

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanien

Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi). Glem ikke det store diskotek!