Campingpladser ved havet i Spanien


Lækre campingpladser ved havet i Spanien

Har I lyst til en campingferie lige ved havet i Spanien? Så skal I vælge en af Vacansoleils dejlige pladser ved havet!

Vælg mellem Vacansoleils mange pladser ved havet

Vågn under den spanske sol til lyden af blide bølgebrus i nærheden. Der er ingen grund til at pakke bil eller gå lange strækninger til stranden. Bare tag solbrillerne på og gå direkte ned på stranden fra  campingpladsen. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser i Spanien til en dejlig ferie ved havet! 

Alle campingpladser på den nedenstående liste ligger lige ud til stranden. Vælg den perfekte plads ved havet!

Vælg mellem 11 campingpladser i Spanien

Avanceret søgning:

Camping Tamarit Beach Resort

Tamarit - Costa Dorada - Spanien

Velholdt campingplads lige ud til stranden. Med luksuriøse mobilhomes, glampingboliger og standpladser. Her er masser at foretage sig for børnene. De kan både besøge klatreskoven, Tarragona og Port Aventura!

Camping Las Palmeras

Tarragona - Costa Dorada - Spanien

Storbyferie eller badeferie? Pladsen tilbyder både: en fantastisk, to kilometer langstrakt sandstrand og kun fem kilometer fra den gamle romerske by Tarragona.

Camping Ametlla Village Platja

L'Ametlla de Mar - Costa Dorada - Spanien

Attraktiv familieplads mellem to bugter, dejlig udsigt over havet. Mulighed for fridykning mellem klipperne og sandstranden. Campingpladsen har sin egen dykkerskole.

Camping Playa Joyel

Noja - Costa Verde - Spanien

Spansk familie campingplads, som ligger lige ud til en drømmestrand i et naturreservat i Cantabrien. Området er grønt og råt, strandene er smukke. Landsbyen Noja er lige rundt om hjørnet. Santander og Bilbao er lette at komme til.

Camping Torre de la Mora

Tamarit - Costa Dorada - Spanien

Beliggende lige ved stranden og mobilhomes med havudsigt. Et lille paradis. Fortræffelig beliggenhed tæt på byer såsom Barcelona, Salou og Tarragona.