Campingpladser ved havet i Spanien


Lækre campingpladser ved havet i Spanien

Har I lyst til en campingferie lige ved havet i Spanien? Så skal I vælge en af Vacansoleils dejlige pladser ved havet!

Vælg mellem Vacansoleils mange pladser ved havet

Vågn under den spanske sol til lyden af blide bølgebrus i nærheden. Der er ingen grund til at pakke bil eller gå lange strækninger til stranden. Bare tag solbrillerne på og gå direkte ned på stranden fra  campingpladsen. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser i Spanien til en dejlig ferie ved havet! 

Alle campingpladser på den nedenstående liste ligger lige ud til stranden. Vælg den perfekte plads ved havet!

Vælg mellem 7 campingpladser i Spanien

Avanceret søgning:

Camping Ametlla Village Platja

L'Ametlla de Mar - Costa Dorada - Spanien

Attraktiv familieplads mellem to bugter, dejlig udsigt over havet. Mulighed for snorkling mellem klipperne og sandstranden. Campingpladsen har sin egen dykkerskole.

Camping Torre de la Mora

Tamarit - Costa Dorada - Spanien

Beliggende lige ved stranden og mobilhomes med havudsigt. Et lille paradis. Fortræffelig beliggenhed tæt på byer såsom Barcelona, Salou og Tarragona.

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanien

Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi). Glem ikke det store diskotek!

Camping Caballo de Mar

Pineda de Mar - Costa Brava - Spanien

Das dagen lang på den store strand foran campingpladsen, nyd derefter et fantastisk spansk måltid og slut af med at slentre en aftentur på den hyggelige boulevard.

Camping Tamarit Beach Resort

Tamarit - Costa Dorada - Spanien

Velholdt campingplads lige ud til stranden. Med luksuriøse mobilhomes, glampingboliger og standpladser. Her er masser at foretage sig for børnene. De kan både besøge klatreskoven, Tarragona og Port Aventura!