None

Campingpladser med WiFi internet med Vacansoleil

Ønsker I  WiFi på jeres campingplads?

Vil I bare gerne fortælle dem derhjemme, at I er vel ankommet? Eller holde familien a jour  via mobilen med nogle fantastiske feriebilleder fra Spanien eller Italien, Frankrig eller hvor I nu nyder ferien ? Har I lyst at spille spil eller holde jer opdateret på de sociale medier? Så bør I vælge en campingplads, som har WiFi. Det hele kan lade sig gøre her, så I kan spare på jeres mobile internet data og gemme det til køreturen.

Gratis eller mod betaling

Det er campingpladsen selv som beslutter om WiFi skal være gratis eller mod betaling. Det er også forskelligt fra plads til plads om I har adgang til WiFi direkte fra jeres mobilhome eller om det er begrænset til et bestemt område på campingpladsen.

 

Vælg mellem 519 campingpladser

Avanceret søgning:

Camping Pyrénévasion

Luz-Saint-Sauveur - Pyrenæerne - Frankrig

En lille campingplads, fredeligt beliggende i et vidunderligt vandreområde med storslåede bjerge hele vejen rundt.

Camping Vakantiepark de Luttenberg

Luttenberg - Overijssel - Holland

En meget børnevenlig campingplads ved Sallandse Heuvelrug, lige i udkanten af skoven. Der er masser af faciliteter på campingpladsen, et professionelt underholdningsteam og pladsen er en ideel base til dagture i omgivelserne.

Camping Mas

Les Eyzies - Dordogne - Frankrig

En smukt placeret campingplads mellem Les Eyzies og Sarlat. Nyd området med dets mange seværdigheder og faciliteter på campingpladsen, som fx den forfriskende pool og underholdningsprogrammet.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Holland

Et stort kompleks med bredt udbud af feriesjov. Swimmingpools inde og udendørs, strand med sø til leg og robåde, samt en stor legeplads. Toverland temaparken er også lige i nærheden.

Camping Parc Bellevue

Cannes - Côte d'Azur - Frankrig

Hyggelig, skyggefuld campingplads fem km fra fashionable Cannes. God pool, afslappende atmosfære, legeplads, her mangler ikke noget. Stille, grøn plads nær Cannes og strand.