Campingpladser hvor kæledyr er tilladt i Tyskland


Hundevenlige campingpladser I Tyskland

Vil I gerne have jeres hund med på ferie i Tyskland? Så prøv en af Vacansoleils hundevenlige campingpladser i Schwarzwaldområdet.

Vælg mellem en af Vacansoleils mange hundevenlige pladser 

Vi kan sagtens forstå, at I gerne vil have hunden med på en dejlig campingferie i Tyskland. Derfor har Vacansoleil udvalgt nogle fantastiske pladser, der tillader jer at tage hunden med. Læs mere om hundevenlige campingpladser her!

Vælg mellem 11 campingpladser i Tyskland

Avanceret søgning:

Camping Viechtach

Viechtach - Bayern - Tyskland

Ro og afslapning i den bayerske skov. Med swimmingpool og kønne vandrestier. Et godt valg for naturelskere og hundeejere. Her er en lille hundedam og hundepark.

Camping Walkenried

Walkenried - Niedersachsen - Tyskland

Væk fra det hele og omgivet af natur. Camping Walkenried ligger i Harzen, et godt sted at vandre. En dejlig campingplads med swimmingpool og restaurant. Historiske byer og dejlige dagsture for børn.

Camping Ferienpark Orsingen

Orsingen - Bodensee - Tyskland

En godt beliggende og helt ny campingplads med gode legemuligheder for børnene. Attraktive omgivelser nær Bodensee og det kendte Rhinen Vandfald nær Schaffhausen.

Camping Lackenhäuser

Lackenhäuser - Bayern - Tyskland

Luksuriøs campinplads af høj standard. Nær grænsen mellem Tyskland, Østrig og Tjekkiet. Mange wellness faciliteter, men børnene får også opmærksomhed.

Camping Wingst

Wingst - Niedersachsen - Tyskland

Besøg naturreservatet ved siden af campingpladsen. Skove, enge, rislende bække - I finder det hele her. På selve campingpladsen er der også masser af aktiviteter. I kan svømme, deltage i træklatringskurses og tage i Zoologisk have, som ligger lige overfor campingpladsen!