Campingpladser i Balatonsøen

Camping ved Balatonsøen

En campingplads ved Balatonsøen er et sandt paradis for vandsportsentusiaster. Den gennemsnitlige dybde af søen er tre meter, så vandtemperaturen er behagelig i sommermånederne. Hvis I gerne vil opleve aktiviteter i og på vandet, så vil I ikke have tid til at kede jer her. Svømning, roning, vandski uden eller med et tov, wakeboarding, ridning og kano, sejlads, hvad end I har lyst til. De 300 kilometer kystlinje byder på masser af strande til solbadning helt i fred eller sammen med andre glade gæster. De fleste campingpladser på Balatonsøen tilbyder pools.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Balatonsøen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Pelso

Alsóörs - Balatonsøen - Ungarn

Børnevenligt område ved nordsiden af Balatonsøen. Hyggelig, grøn plads, vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski. En campingplads med mange tilbud til både unge og ældre.

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonsøen - Ungarn

En stor campingplads med gode faciliteter. Flere barer og restauranter, mange former for sportskonkurrencer og en stor vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski.

I kan også tage på interessante udflugter fra jeres campingplads på Balaton-søen. Tihany halvøen er et børsnoteret naturreservat. Det er perfekt til smukke vandreture og tilbyder en fin udsigt fra sit højeste niveau. Der er en kort køretur til hovedstaden Budapest fra campingpladserne. Et besøg i denne by bør I ikke springe over. Dem, der elsker at feste må tage til Siófok, områdets største badeby og også kendt som Ungarns festhovedstad. Vil I gerne camperer i paradis? Det finder I på campingpladsen ved Balatonsøen.