Campingpladser i Donaudalen

Camping i Donaudalen

På en campingferie i Donaudalen kan I nyde en vidunderlig og bekymringsfri ferie. Der er alle indgredienserne til en perfekt ferie i denne ungarske region: Afslapning, uspoleret natur, smukke kulturskatte, arkitektoniske mesterværker og en hel masse sol. Floden Donau ligger selvfølgelig centralt i denne region. Der er så meget at se, opleve og besøge når I opholder jer på en campingplads i Donaudalen. Der er noget for enhver smag. Book jeres ferie hos Vacansoleil og nyd en bekymringsfri ferie.

Læs mere
Vælg mellem 0 campingpladser i Donaudalen med Vacansoleil

Kultur ved campingpladserne i Donaudalen

I de omkringliggende områder ved campingpladserne i Donaudalen, er der en masse kulturarve, som kan dateres helt tilbage til det gamle Ungarn. Besøg Eckartsaus jagthytte, den gamle Mosonmagyrarovar med dens 17 broer, Esztergom Basilica eller historiske Gyor. Den maleriske by, Szentendre, er et must. Denne by bugner med kunstgallerier. Er I til slotte og fæstninger, så skal I tage på ferie i Donaudalen.

Naturen ved campingpladserne i Donaudalen

Donaudalen er Ungarns juvel. Hvis I opholder jer på en campingplads i Donaudalen, må I ikke gå glip af Donau Bend. Det er den smukkeste del af denne region, og den byder på en masse smukke og panoramiske udsigter over landet.Nyd det skønne dyreliv, herunder rovfugle, som kan ses i naturreservatet Gerecse, en bjergkæde med en højde på 400 til 600 m. Her er der rig mulighed for fantastiske vandreture. Hvis I er til cykling, så er en campingplads i Donaudalen et glimrende valg. I kan tage på imponerende cykelture langs Donau floden og nyde al den smukke skønhed, I er omgivet af.

Ture og aktiviteter fra campingpladserne i Donaudalen

Fra campingpladserne i Donaudalen, kan I tage på dejlige ture. Campingpladsen er et godt udgangspunkt til en række aktiviteter. Udover cykling og vandring, kan I også finde mange fiskesteder, sejle i kano, svømme eller leje en båd. Floden har en masse underholdning at byde på, både for unge og ældre. Tag i afslappende spa og kurbade i Komarom og børnene kan have det sjovt i Gyor zoo. I kan kombinere det med kulturen og naturen rundt om campingpladserne i Donaudalen, som byder på sjove udflugter og aktiviteter.

Hovedstaden Budapest

Når I er på ferie på en campingplads i Donaudalen, så skal Ungarns hovedstad, Budapest, besøges. Byen er to byer som er blevet lagt sammen; byen Buda på højre bred og byen Pest på venstre bred af Donau floden. Byen er mest kendt for de mange kurbade med vand fra naturlige kilder. Men byen har så meget mere at byde på: Det royale palads, det arkæologiske museum og det ungarske nationalmuseum til de ægte kunstelskere, er bare nogle få eksempler. Alt dette kan opleves ved en campingferie i Donaudalen.

Få en uforglemmelig campingferie i Donaudalen.