Campingpladser med WiFi internet med Vacansoleil

Ønsker I  WiFi på jeres campingplads?

Vil I bare gerne fortælle dem derhjemme, at I er vel ankommet? Eller holde familien a jour  via mobilen med nogle fantastiske feriebilleder fra Spanien eller Italien, Frankrig eller hvor I nu nyder ferien ? Har I lyst at spille spil eller holde jer opdateret på de sociale medier? Så bør I vælge en campingplads, som har WiFi. Det hele kan lade sig gøre her, så I kan spare på jeres mobile internet data og gemme det til køreturen.

Gratis eller mod betaling

Det er campingpladsen selv som beslutter om WiFi skal være gratis eller mod betaling. Det er også forskelligt fra plads til plads om I har adgang til WiFi direkte fra jeres mobilhome eller om det er begrænset til et bestemt område på campingpladsen.

 

Vælg mellem 529 campingpladser

Avanceret søgning:

Camping Acqua e Sole

Sainte-Lucie de Porto-Vecchio - Korsika - Frankrig

Rolig beliggenhed nær en hyggelig landsby tæt på nogle af Korsikas smukke Bounty strande. Dejligt mix af kultur og (vand-)sport 15 km fra Porto-Vecchio.

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alperne - Frankrig

På den solrige sydside af et bjerg, lige syd for Gap, i ren bjergluft, ligger denne plads. Napoleon førte engang sin hær forbi her! Her er nydelse for hele familien og glem ikke at købe parfume i Gap.

Camping Aluna Vacances

Ruoms - Ardèche - Frankrig

I Ardèche regionen, tæt på Vallon Pont d'Arc. Besøg "marché nocturne", det tillokkende marked hver onsdag aften, hvor der bl.a. er musik, lokale produkter, søde sager og ren fornøjelse.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Kärnten - Østrig

Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.