Vacansoleil Logo
5-stjernede campingpladser i Frankrig

... campingpladser fundet

5-stjernede campingpladser i Frankrig

En 5-stjernet campingplads i Frankrig er den ideelle destination for at opdage skønne Frankrig. Hvad kan man forvente på sådan en campingplads med det maksimale antal stjerner? Rigtig meget. Disse campingpladser tilbyder alle bekvemmeligheder for at sikre jer en fantastisk ferie. Og faciliteterne er i top kvalitet. Det vurderer Atout France, det Franske Turistråd.

Forskellen mellem 4 og 5 stjernede campingpladser i Frankrig Jo flere faciliteter af høj kvalitet, jo flere stjerner får en campingplads af det franske turistråd. 5-stjernede campingpladser i Frankrig har derfor endnu flere kvalitetsfaciliteter end de 4-stjernede campingpladser i landet. I kan generelt forvente disse faciliteter på henholdsvis 4- og 5-stjernede campingpladser i Frankrig:

4 stjerner: Receptionspersonale, der taler mindst to fremmedsprog. Sikkerhedsvagt på parkeringspladsen. Pladser der er større end 80 m². Asfalterede veje på campingpladsen. Legeplads(er) på campingpladsen. Bruseanlæg med varmt vand. Opvaskemulighed med varmt vand. Egen restaurant med bar. Supermarked på campingpladsen eller lige i nærheden.

5 stjerner (ekstra faciliteter i forhold til faciliteterne på 4-stjernede campingpladser): Receptionspersonale, der ofte taler tre fremmedsprog (inkl. engelsk) Svømmefaciliteter (rekreativ sø og/eller swimmingpool) underholdningsprogram, internet på campingpladsen, ekstra faciliteter såsom et wellnesscenter, massage, tennisbaner mv.

Campingpladser uden stjerner I Frankrig er det ikke obligatorisk at campingpladser klassificeres. Der er derfor også rigtig gode ikke-stjernede campingpladser. Klassificeringen giver dog skattefordele for campingpladsejere. Derfor er de fleste campingpladser i Frankrig – ca. 8.500 ud af 11.000 – klassificeret.

Leder I efter en 5-stjernet campingplads i Frankrig? Frankrig har flere 4-stjernede end 5-stjernede campingpladser. Hos Vacansoleil finder I et stort antal 4-stjernede campingpladser (mere end 100). I finder også mange 5-stjernede campingpladser i Frankrig hos os. Så I er garanteret alletiders ferie i skønne Frankrig!

Hvor vil I rejse hen?
Hvornår?
Rejsedeltagere
Boligtype?
Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
  • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
  • Ankomst og afrejse alle ugens dage
  • Det største udvalg og mest valuta for pengene