Vacansoleil Logo
5-stjernede campingpladser i Holland: Luksus i naturen

... campingpladser fundet

5-stjernede campingpladser i Holland: Luksus i naturen

På en 5-stjernet campingplads i Holland er der sørget for alt ned til mindste detalje. Fra det grønne på pladsen til badeparadiset. Og fra campingsupermarkedet til underholdningsprogrammet for store og små. Det er derfor meget populært at holde ferie i Holland. Især med små børn. Og I er hurtigt på jeres destination.

Tildeling af stjerner på campingpladser i Holland I Holland bestemmer ANWB, hvor mange stjerner en campingplads får. Denne stjernebedømmelse bestemmes i høj grad af tilstedeværelsen og kvaliteten af alle faciliteter og campingpladsens terræn. Det er de to vigtigste ting, som en campingplads i Holland tildeles stjerner for. En campingplads kan maksimalt optjene 1000 point i alt.

Sanitære forhold: 400 point De samlede sanitære forhold vejer tungest i stjernebedømmelsen. Scorer en campingplads maksimalt på dette område, så har den allerede 400 point. Mangler der særlige sanitære faciliteter for handicappede, et babyvaskeområde eller et vaskeanlæg? Så kan en campingplads allerede gå glip af 70 point. Terræn: 250 point For terrænet – generelt og på standpladserne – kan en campingplads optjene 250 point. Svømmemuligheder: 125 point For svømmemulighederne – i swimmingpool og naturligt vand – kan en campingplads få op til 125 point. Fritid: 125 point En campingplads kan også modtage op til 125 point for rekreative muligheder – underholdning, legeområder og sportsfaciliteter. Mad & drikke: 100 point Der kan maksimalt opnås 100 point for mad- og drikkevareforretningerne – som restauranter og supermarkeder – på campingpladsen og inden for 100 meter fra campingpladsen.

Forskellen mellem 4 og 5 stjernede campingpladser i Holland Når I booker en 4- eller 5-stjernet campingplads i Holland, kan I være sikre på, at I kommer til en kvalitetscampingplads. Disse campingpladser har opnået mellem 667 og 1000 point ved ANWB's inspektion. Det er en fremragende score! De 5-stjernede campingpladser er selvfølgelig bedre eller 'større' end de 4-stjernede campingpladser. Ikke desto mindre kan små campingpladser også få 5 stjerner, hvis de har faciliteter af meget høj kvalitet. Generelt er det ofte de komplette ferieparadiser, hvor der er tænkt på alt, både for de mindste besøgende og de ældre gæster.

Leder I efter en 5-stjernet campingplads i Holland? Vacansoleil tilbyder kun det bedste af det bedste. De fleste af vores campingpladser i Holland er derfor 5-stjernede. De øvrige campingpladser i Holland fik 4 stjerner ved ANWB-inspektionen.

Hvor vil I rejse hen?
Hvornår?
Rejsedeltagere
Boligtype?
Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
  • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
  • Ankomst og afrejse alle ugens dage
  • Det største udvalg og mest valuta for pengene