Vacansoleil Logo
Glamping Boliger

... campingpladser fundet

glamping i Holland

I har måske stødt på begrebet Glamping før? Glamping er gennem de seneste år blevet mere og mere populært. Hos Vacansoleil oplever vi en stor efterspørgsel på glampingferier! Men hvad betyder glamping egentlig? Glamping betyder ”glamourøs camping”, med andre ord: super luksuriøs camping! Drømmer I om en lækker glampingferie i Holland, så hjælper vi jer gerne med at finde jeres helt perfekte ferie.

Hvad er glamping i Holland?

En glampingferie i Holland byder på en skøn campingferie, hvor komfort og luksus er i fokus. Booker I en glampingbolig betyder det, at jeres bolig er ekstra behagelig. I sover i ekstra komfortable senge, bader i et luksuriøst badeværelse og laver mad i jeres eget køkken med alt tilbehør. Ofte har I endda en opvaskemaskine og en luksus kaffemaskine. Verandaen er rummelig og indrettet med lækre og moderne havemøbler. Der er i den grad kredset om alle detaljerne i indretningen af boligen.

Har I brug for mere information om glampingboligerne i Holland, kan I se flere detaljer om hver enkelt boligtype under campingpladsens side under ”priser og ledighed”. I skal vælge en glampingbolig i Holland, hvis I gerne vil have ekstra luksus og komfort på jeres campingferie.

Hvor kan I tage på glamping i Holland?

Søger I en lækker glampingbolig i Holland, tilbyder vi pt. glamping i de syd og sydøstlige regioner Limburg og Overijssel. Campingpladserne med glampingboliger i disse regioner er hhv. fire og fem stjernede campingpladser med en høj vurdering fra vores gæster.

I det sydlige Holland finder I regionen Limburg. I Limburg mødes I af smukke frodige landskaber med billedskønne landsbyer og fortryllende slotte. Smukke Limburg byder på rigtig mange oplevelser i form af f.eks. nationalparker, søer, kultur og historie og er et område hvor hele familien får en uforglemmelig glampingferie.

I det sydøstlige Holland i regionen Overijssel tilbyder vi ligeledes en campingplads med glamping. En glampingferie i Overijssel byder for det første på en storslået natur, en adventure park og masser af muligheder for kanoture på floden Overijsselse Vecht og så må I ikke snyde jer selv for en shoppingtur i den livlige by Zwolle. Alle familiemedlemmer får en fantastisk ferie her.

Glamping med swimmingpool i Holland

Hvad er bedre end en luksus-campingferie og en lækker pool som I kan plaske rundt i dagen lang? Når I tager på glampingferie i Holland kan I være sikre på et topklasse swimmingpool-område. På den fremragende

i Limburg, kan I nyde den lækre udendørs pool, fede vandrutschebane samt en sjov vandlegeplads. I kan også vælge badesøen og hvis vejret driller, så kan I hoppe i den indendørs swimmingpool og have sjov på vandrutschebanen. Indendørs findes også en fin børnepool. Her får hele familien i den grad dækket behovet for vandsjov på ferien.

I kan også vælge en glampingferie på den skønne fem stjernede

Her kan I plaske rundt i både de indendørs og udendørs opvarmede swimmingpools med seje vandrutschebaner. Her findes også boblebad, vandmassage og separat børnepool som fuldender oplevelsen for hele familien. Er I til wellness kan I også lade batterierne op i wellness afdelingen hvor en finsk sauna, infra-rød sauna, dampbad og fodbad venter på jer i afslapningsområdet

Forskellige glamping boliger

I alle vores glamping mobilhomes oplever I moderne indkvartering med masser af lækkert ekstraudstyr i boligen. Et glamping mobilhome er altid et godt sted at være, både indendørs og udendørs. I har masser af plads og kommer ikke til at gå ned på udstyr. På denne måde kan I nyde jeres velfortjente ferie fuldt ud. De fleste glamping mobilhomes har installeret en opvaskemaskine, derudover en meget rummelig veranda hvor I kan spise, spille spil og slappe helt af i de hyggelige omgivelser. I får også ekstra luksuriøse møbler med til boligen, hvor I f.eks. kan føle jer ekstra godt tilpas med en lækker kop kaffe fra den moderne kaffemaskine der er også er inkluderet. Nogle boliger har endda en udendørs grill, privat boblebad eller adgang til en eksklusiv pool for glampinggæster.

Glamping safaritelte er ligeledes luksuriøse og perfekt beliggende midt i naturen. I et glamping safaritelt sover I i et rigtigt telt i stedet for i et ”hus”. Men hvad er forskellen fra vores almindelige bungalowtelte? Størrelsen og komforten på glamping safariteltene er gigantiske og ultra-luksuriøse. Tilmed er de super robuste takket være de store tykke træstolper. Få en opfrisker under monsunbruseren, nyd en slapper i hængekøjen, læs en bog på jeres egen veranda, sørg for at medbringe lys / lyskæder hjemmefra for endnu mere romantik og feriehygge. Og når det er sengetid, kan I dykke ned i jeres himmelseng. Jeres udendørs ferie bliver himmelsk i et lækkert glamping safaritelt!

Hvorfor booke ferien hos Vacansoleil?

Booker I ferien gennem Vacansoleil, kan I nyde godt af vores 54 års erfaring med campingferier og campingpladser i Europa. Vi tilbyder det største udvalg med 600 lækre campingpladser spredt over 22 europæiske lande. Vi har de bedste og sjoveste campingpladser med aktiviteter for alle medlemmer i familien, store som små!

Hos Vacansoleil kan I vælge ferier ud fra lige netop jeres ønsker! Vil I have sol, hav, strand, bjergluft eller magiske søer? Vil I bo på en luksuriøs 5 stjernet campingplads eller ønsker I at slappe af på en fredeligt beliggende og rolig campingplads? Valget er fuldstændig jeres! Vi har noget for enhver smag og til ethvert budget. Vores team, hvad end det er på salgskontoret eller på campingpladserne, hjælper jer og gør det bedste vi kan, for at alle vores gæster får en fantastisk ferieoplevelse med minder der er guld værd! Hos Vacansoleil får I sikkerhed da vi er medlem af rejsegarantifonden samt e-mærket.

Hvor vil I rejse hen?
Hvornår?
Rejsedeltagere
Boligtype?
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Ankomst og afrejse alle ugens dage
   • Det største udvalg og mest valuta for pengene