Vacansoleil Logo
Glamping Boliger

... campingpladser fundet

Oplev glamping i Italien, luxuscamping med Vacansoleil

Ønsker I at være tæt på naturen og friluftslivet men samtidig bo lækkert og luksuriøst som på et hotel? Så skal I overveje glamping i Italien med Vacansoleil.

Glamping er en perfekt kombination af glamour og camping og konceptet bliver mere og mere populært. Ved glamping oplever I naturen og friluftslivet samtidig med at I bor lækkert og komfortabelt med bløde senge, jeres helt eget køkken og eget badeværelse.

En stor fordel ved at vælge glamping i stedet for et hotel er, at I på en glampingferie bor midt i naturens grønne omgivelser i fred og ro, hvor man i højere grad kan koble af og nyde ferien. Til glamping boligen har I en dejlig lille forhave og en fin og rummelig veranda, hvor I kan spise og slappe af helt for jer selv.

Vores top 3 glamping destinationer i Italien

 1. Hu Park Albatros Village, Toscana
 2. Hu Norcenni Girasole Village, Toscana
 3. Hu Altomincio Village, Gardasøen

De mest populære glamping regioner i Italien

Når I ønsker at rejse på glamping i Italien, anbefaler vi tre forskellige områder/regioner:

Glamping i Toscana

Vores to glamping campingpladser i Toscana er begge utroligt populære blandt vores gæster og er fantastiske ferieparadis for hele familien med masser af faciliteter, flere swimmingpools, masser af vandsjov, sportsaktiviteter, underholdning og restauranter. Landskabet I Toscana er vidunderligt smukt, I oplever spændende kultur og mange ferieoplevelser venter på jer i denne vidunderlige region med de mange solskinstimer.

Vil I gerne bo tæt på byen, så er Hu Norcenni Girasole Village at foretrække, da I på under en time kan køre til smukke Firenze eller Arezzo, som er en skøn middelalderby i det fantastisk smukke Chiantidistrikt. Hu Norcenni Girasole Village tilbyder både glamping i form af glamping safaritelte samt glamping mobilhomes.

Ønsker I derimod at holde ferie tæt på stranden, så skal I vælge den populære campingplads Hu Park Albatros Village, som er en skøn 5 stjernet campingplads beliggende blot 800 m fra stranden. Hu Park Albatros Village tilbyder ligeledes både glamping safaritelte samt glamping mobilhomes.

Glamping ved Gardasøen

Et andet perfekt område at rejse på glampingferie er ved Gardasøen i Italien. Gardasøen er et skønt ferieområde, med mulighed for at shoppe i de hyggelige byer, spise en lækker frokost på en af de utallige restauranter og cafeer, nyde den maleriske udsigt over søen og selvfølgelig gøre brug af de lækre faciliteter som campingpladserne tilbyder.

Ved Gardasøen kan I vælge mellem to forskellige 4 stjernede glamping campingpladser, som begge tilbyder glamping safaritelte:

7 km syd for den skønne by Peschiera del Garda ligger

, en børnevenlig familiecampingplads med masser af vandsjov, vandrutschebaner, sportsaktiviteter og underholdning og ikke mindst glamping safaritelte.

Direkte ved Gardasøen tilbyder vi Camping Cisano San, som også er en stor ferieby med swimmingpools og vandsjov til hele familien. På Cisano San Vito bor I lige mellem de dejlige byer Lazise og Bardolino og her kan I ligeledes booke et glamping safaritelt.

Glamping ved Adriaterhavskysten

Sol, hav, strand og kultur er I sikre på at få med i ferieminderne hvis I vælger glamping ved Adriaterhavet. Adriaterhavet er kendt som den perfekte stranddestination i Italien. Her kan I slappe af, nyde livet samt besøge de spændende byer og smukke landområder.

Ved Adriaterhavskysten tilbyder Vacansoleil mange lækre campingpladser med luksuriøse mobilhomes. Søger I et lækkert glamping safaritelt, kan I se mere på

, den 4 stjernede campingplads med et fantastisk poolområde og masser af aktiviteter og underholdning.

Glamping i et safaritelt eller luksus mobilehome

Hvilken type glamping i Italien skal I vælge? Fællesnævneren for alle glampingboliger er luksus, så uanset om I vælger et glamping safaritelt eller et glamping mobilhome, så er i sikret en luksuriøs og virkelig komfortabel indkvartering.

Glamping mobilhomes:

I alle vores glamping mobilhomes oplever I moderne indkvartering med masser af lækkert ekstraudstyr i boligen. På denne måde kan I nyde jeres velfortjente ferie fuldt ud. De fleste glamping mobilhomes har installeret en opvaskemaskine, derudover en meget rummelig veranda hvor I kan spise, spille spil og slappe helt af i de hyggelige omgivelser. I får også ekstra luksuriøse møbler med til boligen, hvor I f.eks. kan føle jer ekstra godt tilpas med en lækker kop kaffe fra den moderne kaffemaskine, der er også er inkluderet. Nogle boliger har endda en udendørs grill, privat boblebad eller adgang til en eksklusiv pool for glampinggæster.

Glamping safaritelte:

Glamping safaritelte er ligeledes luksuriøse og perfekt beliggende midt i naturen. I et glamping safaritelt sover I i et rigtigt telt i stedet for i et ”hus”. Men hvad er forskellen fra vores almindelige bungalowtelte? Størrelsen og komforten på glamping safariteltene er gigantiske og ultra-luksuriøse. Tilmed er de super robuste takket være de store tykke træstolper. Få en opfrisker under monsunbruseren, nyd en slapper i hængekøjen, læs en bog på jeres egen veranda, sørg for at medbringe lys / lyskæder hjemmefra for endnu mere romantik og feriehygge. Og når det er sengetid, kan I dykke ned i jeres himmelseng. Jeres udendørs ferie bliver himmelsk i et lækkert glamping safaritelt!

Hvorfor vælge Vacansoleil til glamping ferien?

Booker I ferien gennem Vacansoleil får I det største udvalg af campingpladser spredt ud over 19 lande i Europa. I udvalget finder I de bedste og sjoveste campingpladser med aktiviteter og faciliteter for hele familien.

Hos Vacansoleil har vi campingpladser og destinationer efter alles ønsker. Vi tilbyder f.eks. ferieophold ved havet, stranden, i bjergene, ved de fortryllende søer og tæt på de smukke europæiske storbyer. Valget er helt op til jer! Hos Vacansoleil kan I finde en ferie for en hver smag, og ikke mindst for enhver pengepung. På adskillige af campingpladserne har I mulighed for at vælge boligformen Glamping og dermed få en ekstra luksuriøs ferieoplevelse.

Hos Vacansoleil får I sikkerhed, da vi er medlem af rejsegarantifonden samt e-mærket.

Glamping ved havet i Italien?

Forestil jer at vågne op ved havet til de første lune solstråler i en luksuriøs feriebolig midt i de rolige naturlige omgivelser. Hvad skal I bruge dagen på? Gå på opdagelse og eventyr i det smukke toscanske landskab? Eller starter I dagen med en dukkert i havet? På Camping Hu Park Albatros Village bor I blot 800 m. fra de dejlige sandstrande og I kan samtidig bo i de fantastiske glamping boliger.

Glamping ved swimmingpool i Italien

Booker I glamping i Italien, kan I være sikre på at bo på en campingplads med lækre swimmingpool faciliteter og masser af vandsjov. De fleste campingpladser der tilbyder glamping, har både almindelige Swimmingpools, børnepool og vandlegepladser. Flere af campingpladserne har ligeledes vandparker med vandrutschebaner og lagunepools, som giver store smil hos både børn og voksne.

Vælg en glampingferie med Vacansoleil og få en fantastisk ferie for hele familien. Forkæl jer selv og vælg glamping i Italien.

Hvor vil I rejse hen?
Hvornår?
Rejsedeltagere
Boligtype?
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Gebyrfri annullering og ændring helt frem til 1. marts 2023
 • Få 3% rabat ved betaling af det fulde beløb

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Gebyrfri annullering og ændring helt frem til 1. marts 2023
   • Få 3% rabat ved betaling af det fulde beløb