Vacansoleil Logo
Glamping Boliger

... campingpladser fundet

Oplev Glamping i Kroatien, luksuriøs camping med Vacansolei

Oplev en ferie i den smukke natur som aldrig før. En ferie hvor I kan nye udendørslivet uden at gå på kompromis med hverken komfort eller luksus. Glamping er en blanding af glamour og camping, hvor I får alt det bedste fra naturen og den luksuriøse feriestil. Hos Vacansoleil kan I vælge mellem både glamping mobilhomes og lækre glamping safaritelte, hvad er I mest til?

Vores top 2 bedste glamping destinationer i Kroatien

De mest populære glamping regioner i Kroatien

Hvor skal I vælge at tage på glamping i Kroatien? De mest populære regioner i det smukke Kroatien er Dalmatien og Istrien:

Dalmatien: Vælger I glamping i Dalmatien opholder I jer i det sydlige Kroatien, som er karakteriseret ved smukke landskaber og fantasisk natur, lange sandstrande, svajende palmetræer, livlige resorts, maleriske landsbyer og en fantastisk middelhavsstemning. Dalmatien er en perfekt region hvis I ønsker en glamping ferie med sol, hav og strand. Dalmatien er både perfekt til en dejlig afslappende ferie, men I har også rig mulighed for at være aktive. I Dalmatien finder I fem ud af syv af Kroatiens nationalparker, hvor I f.eks. kan se de smukke vandfald og de ubeboede øer, hvor sidstnævnte er et sandt paradis for dykkere.

Istrien: Istrien er den største halvø i Adriaterhavet. Den blågrønne halvø grænser til det krystalklare hav på tre sider. I finder fine strande og lækre havvandstemperaturer, der giver mange muligheder for bl.a. vandsport. Istrien er beliggende I den nordlige del af Kroatien og minder meget om Italien. Besøg de romerske amfiteatre og de smukke middelalderlige byer. Istrien er kendt for sine friske fisk, skaldyr og Afrodites lækre trøfler. Sørg også for at køre en tur ud af vin- og olivenruterne.

Glamping i safaritelt eller mobilhome?

Hvilken type glamping i Kroatien skal I vælge? Fællesnævneren for alle glamping boliger er luksus, så uanset om I vælger et glamping safaritelt eller et glamping mobilhome, så er i sikret en luksuriøs og virkelig komfortabel indkvartering.

: I alle vores glamping mobilhomes oplever I moderne indkvartering med masser af lækkert ekstraudstyr i boligen. På denne måde kan I nyde jeres velfortjente ferie fuldt ud. De fleste glamping mobilhomes har installeret en opvaskemaskine, derudover en meget rummelig veranda hvor I kan spise, spille spil og slappe helt af i de hyggelige omgivelser. I får også ekstra luksuriøse møbler med til boligen, hvor I f.eks. kan føle jer ekstra godt tilpas med en lækker kop kaffe fra den moderne kaffemaskine, der er også er inkluderet. Nogle boliger har endda en udendørs grill, privat boblebad eller adgang til en eksklusiv pool for glampinggæster.

Glamping safaritelte: Glamping safaritelte er ligeledes luksuriøse og perfekt beliggende midt i naturen. I et glamping safaritelt sover I i et rigtigt telt i stedet for i et ”hus”. Men hvad er forskellen fra vores almindelige bungalowtelte? Størrelsen og komforten på glamping safariteltene er gigantiske og ultra-luksuriøse. Tilmed er de super robuste takket være de store tykke træstolper. Få en opfrisker under monsunbruseren, nyd en slapper i hængekøjen, læs en bog på jeres egen veranda, sørg for at medbringe lys / lyskæder hjemmefra for endnu mere romantik og feriehygge. Og når det er sengetid, kan I dykke ned i jeres himmelseng. Jeres udendørs ferie bliver himmelsk i et lækkert glamping safaritelt! Se meget mere om

.

Hvorfor vælge Vacansoleil til glamping ferien i Kroatien?

Booker I ferien gennem Vacansoleil får I det største udvalg af campingpladser spredt ud over 19 lande i Europa. I udvalget finder I de bedste og sjoveste campingpladser med aktiviteter og faciliteter for hele familien. Hos Vacansoleil har vi campingpladser og destinationer efter alles ønsker. Vi tilbyder f.eks. ferieophold ved havet, stranden, i bjergene, ved de fortryllende søer og tæt på de smukke europæiske storbyer. Valget er helt op til jer!

Hos Vacansoleil kan I finde en ferie for en hver smag, og ikke mindst for enhver pengepung. På adskillige af campingpladserne har I mulighed for at vælge boligformen Glamping og dermed få en ekstra luksuriøs ferieoplevelse.

Hos Vacansoleil får I sikkerhed, da vi er medlem af rejsegarantifonden samt e-mærket.

Glamping nær Adriatervet i Kroatien

Ønsker I en helt fortryllende ferie for hele familien, bør I overveje glamping i Kroatien ved det smukke Adriaterhav. Hos Vacansoleil finder I flere lækre glamping campingpladser med beliggenhed direkte ved eller tæt på Adriaterhavet. Udover at I både kan nyde de lækre swimmingpools og de lækre strande på jeres glamping ferie I Kroatien, så skal I også glæde jer til at nyde de smukke solnedgange.

Glamping med swimmingpool i Kroatien

Når I booker glamping i Kroatien kan I være sikre på, at bo på en campingplads med super gode og luksuriøse swimmingpools. De fleste campingpladser der tilbyder glamping har swimmingpools til både vores små og store gæster. I får derved en ferie med sjov og glæde for alle medlemmer i familien.

Forlæl jer selv med en dejlig glamping ferie i Kroatien.

Hvor vil I rejse hen?
Hvornår?
Rejsedeltagere
Boligtype?
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Ankomst og afrejse alle ugens dage
   • Det største udvalg og mest valuta for pengene