Vacansoleil Logo
Glamping Boliger

... campingpladser fundet

Oplev Glamping i Spanien, luksus camping med Vacansoleil

Få en ferieoplevelse udover det sædvanlige. Bo i den smukke natur og nyd udendørslivet uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Vælg en lækker glamping bolig på en af vores vidunderlige campingpladser i Spanien. Hvad er I mest til? Luksus glamping mobilhomes eller de seje glamping safaritelte?

Vores top 3 bedste glamping destinationer i Spanien

De mest populære glamping regioner i Spanien?

Spanien er en meget eftertragtet feriedestination og har ufatteligt mange spændende og charmerende områder at udforske. Spanien er rig på historie, kunst og kultur og har et dejligt klima det meste af året. De mest populære områder med glamping boliger på campingpladserne, er beliggende i regionerne Costa Brava og Costa Dorada.

I Costa Brava oplever I den rå og vilde kyst med bølger der slår mod bjergene. I finder de rå klipper, som ofte ender i det smukke Middelhav. Er I til vandsportsaktiviteter, er Costa Brava stedet, lige som I kan nyde strande og det dejlige klima. I vil blive betaget af det smukke landskab og naturparker, som I kan udforske f.eks. På cykel, til fods eller fra en båd. Costa Brava er også kendt for de utallige fiskelandsbyer, hvor det anbefales at smage de friske skalddyr. I Costa Brava finder I også livlige badebyer og lange strande, som gør området til et sandt paradis for alle.

Er I mere til lange, brede, gyldne sandstrande bør I overveje at lade ferien gå til Costa Dorada. Regionen er kendt som den “gyldne kyst” og er perfekt til strandelskere, solbadere og vandsportsenthusiaster! Her kan I nyde havet, svømme, surfe og slappe af med en skøn sol- og badeferie ved de livlige badebyer. Den skønne storby Barcelona er ikke langt fra vores campingpladser i Costa Dorada, så her kan I sagtens få en dag eller to til at gå med at slentre langs Ramblaen, udforske La Sagrada Familia og shoppe til I ikke kan bære mere.

Oplev luksus i vores glamping safaritelte og glamping mobilhomes

Hvilken type glamping i Spanien skal I vælge? Fællesnævneren for alle glamping boliger er luksus, så uanset om I vælger et glamping safaritelt eller et glamping mobilhome, så er I sikret en luksuriøs og virkelig komfortabel indkvartering.

Vores

er luksuriøse og perfekt beliggende midt i naturen. I et glamping safaritelt sover I i et rigtigt telt i stedet for i et ”hus”. Størrelsen og komforten på glamping safariteltene er virkelig lækre og ultra-luksuriøse. Tilmed er de super robuste takket være de store tykke træstolper. Få en opfrisker under monsunbruseren, nyd en slapper i hængekøjen, læs en bog på jeres egen veranda, sørg for at medbringe lys / lyskæder hjemmefra for endnu mere romantik og feriehygge. Og når det er sengetid, kan I dykke ned i jeres himmelseng. Jeres udendørs ferie bliver himmelsk i et lækkert glamping safaritelt! Se meget mere om safaritelte her.

I alle vores

oplever I moderne indkvartering med masser af lækkert ekstraudstyr i boligen. På denne måde kan I nyde jeres velfortjente ferie fuldt ud. De fleste glamping mobilhomes har installeret en opvaskemaskine, derudover en meget rummelig veranda hvor I kan spise, spille spil og slappe helt af i de hyggelige omgivelser. I får også ekstra luksuriøse møbler med til boligen, hvor I f.eks. kan føle jer ekstra godt tilpas med en lækker kop kaffe fra den moderne kaffemaskine, der er også er inkluderet. Nogle boliger har endda en udendørs grill, privat boblebad eller adgang til en eksklusiv pool for glampinggæster.

Hvorfor vælge Vacansoleil til glamping?

Når I booker ferien gennem Vacansoleil får I det største udvalg af campingpladser spredt ud over 18 lande i Europa. I udvalget finder I de bedste og sjoveste campingpladser med aktiviteter og faciliteter for hele familien. Hos Vacansoleil har vi campingpladser og destinationer efter alles ønsker. Vi tilbyder f.eks. ferieophold ved havet, stranden, i bjergene, ved de fortryllende søer og tæt på de smukke europæiske storbyer. Valget er helt op til jer!

Hos Vacansoleil kan I finde en ferie for enhver smag, og ikke mindst for enhver pengepung. På adskillige af campingpladserne har I mulighed for at vælge boligformen Glamping og dermed få en ekstra luksuriøs ferieoplevelse. Hos Vacansoleil får I sikkerhed, da vi er medlem af rejsegarantifonden samt e-mærket.

Glamping med swimmingpool i Spanien

Vælger I glamping i Spanien kan I være sikre på, at campingpladsen tilbyder minimum én lækker swimmingpool, én børnepool og ikke mindst minumum én vandrutschebane. Som oftest vil I blive mødt af et ægte vandparadis, hvor alle medlemmer af familien kan få smilet frem og tilbringe adskillige timer.

Glamping i Spanien nær ved havet

Ønsker I en fantastisk glamping ferie på en populær feriedestination ved Middelhavet med aktiviteter for hele familien, bør I overveje en af vores smukke campingpladser med glamping I Spanien. Flere af campingpladserne er placeret direkte ved eller tæt på havet og I har derfor den fordel, at I kan nyde godt af både havet og campingpladsens poolfaciliteter – hvad kalder på jer først, havet eller poolen?

Hvor vil I rejse hen?
Hvornår?
Rejsedeltagere
Boligtype?
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Ankomst og afrejse alle ugens dage
   • Det største udvalg og mest valuta for pengene