Vacansoleil Logo
Groups - activities

  1. Grupperejser
  2. Aktiviteter

Aktiviteter

Oplev uforglemmelige gruppeaktiviteter i den smukke natur

Der er ingen grund til at blive inden døre, når den smukke natur ligger lige udenfor døren. Glem alt om arbejde, fyld lungerne med frisk luft og slip hverdagen. Prøv sjove, organiserede udendørsaktiviteter. Så glemmer I alt om hverdagen!

Få en endnu bedre gruppeånd med udendørsaktiviteter

Få det bedste ud af jeres ophold og prøv udfordrende, afslappende eller pædagogiske aktiviteter. Begynd for eksempel dagen med en blid yogatime fulgt af en lækker brunch på en lokal restaurant eller vingård. Tag en kajaktur om eftermiddagen og slut dagen med en hyggelig grillaften. Swimmingpoolsene venter også på jer!

Aktiviteter på campingpladsen

Endnu en fordel ved campingferier er de mange faciliteter og aktiviteter, der oftest er inkluderet ganske gratis. Det kan være alt fra swimmingpools, sport, spil, vandaerobics, bueskydning, beachvolley til minigolf og tennis. Hver campingplads har sine egne sjove aktiviteter og de fleste er gratis. Husk at tage badetøjet og det praktiske tøj med!

Aktiviteter i området

Mange af vores campingpladser ligger steder, hvor der er rig mulighed for aktiviteter udenfor pladsens område. Tag for eksempel på en hyggelig cykeltur, lær hvordan man laver den perfekte pizzadej på et madlavningskursus, tag på overlevelseskursus eller vinsmagning – kun fantasien sætter grænserne. Reserver en unik oplevelse til jeres gruppe i lokalområdet. Vi hjælper med at sætte jer i forbindelse med de lokale arrangører så de kan sammensætte et spændende program præcis til jeres gruppe.

Særlige ønsker? Vi hjælper meget gerne!

I skal afsted på en grupperejse, og vi at I kan have mange særlige ønsker og krav. I vil sikkert gerne have, at boligerne ligger ved siden af hinanden, I ønsker muligvis organiserede gruppeaktiviteter og udflugter i området osv. Hos Vacansoleil er vi klar til at hjælpe med at gøre jeres drøm om en perfekt grupperejse til virkelighed! Vi reserverer alle boligerne til jer og giver jer al den information, der er nødvendig for at oprette et godt aktivitetsprogram. Tag fat I os, når I er ved at planlægge jeres grupperejse, så afklarer vi de spørgsmål I måtte have. Vores grupperejse-specialister sidder klar til at hjælpe!

Kontakt os på: groups-dk@vacansoleil.com

Land

Region

Campingplads

Gruppeaktiviteter

Holland

Gelderland

Holland

Limburg

Aktiviteter

Belgien

Champagne/Ardennerne

Frankrig

Normandiet

Frankrig

Bretagne

Frankrig

Jura

Frankrig

Annecysøen

Frankrig

Ardèche

Frankrig

Provence

Spanien

Costa Brava

Spanien

Costa Brava

Spanien

Costa Dorada

Land

Region

Campingplads

Gruppeaktiviteter

Italien

Gardasøen

Italien

Trentino/Sydtyrol

Italien

Toscana

Italien

Adriaterhavskysten

Italien

Rom/Lazio

Tyskland

Rheinland-Pfalz

Tyskland

Schwarzwald

Schweiz

Berner Oberland

Østrig

Kärnten

Kroatien

Istrien

Kroatien

Istrien