Vacansoleil Logo
Groups - camping

  1. Grupperejser
  2. Campingpladser

Campingpladser

Find skønne campingpladser, der er perfekte til grupper

Det er dejligt at være på camping i den fri natur, men vores campingpladser har meget mere at byde på. Tag svalende svømmeture i poolen, nyd de luksuriøse faciliteter og de unikke boliger.

Campingpladser anbefalet specielt til grupper

Vi har med stor omhu udvalgt vores Soleil Grupperejser campingpladser: en række campingpladser spredt over hele Europa, der er ideelle til grupperejser. Pladserne har alle en skøn beliggenhed midt i naturen, ved søer eller ved havet. I kommer til at bo i lækre boliger med faciliteter, der passer lige til grupper, så I er sikret nogle skønne dage. På og omkring pladserne finder I masser af muligheder for sjove og udfordrende gruppeaktiviteter.

Oplev de skønne faciliteter

Hver campingpladser byder på faciliteter i høj kvalitet, der sikrer, at jeres grupperejse bliver en uforglemmelig oplevelse. Opvarmede pools, vandrutschebaner, sportsfaciliteter, restauranter, take out muligheder, butikker eller supermarkeder, cykeludlejning og moderne sanitære faciliteter – I har en palette af valgmuligheder! Herudover, kommer I til at bo superkomfortabelt i mobilhomes eller i safaritelte i pagt med naturen.

Særlige ønsker? Vi hjælper meget gerne!

I skal afsted på en grupperejse, og vi at I kan have mange særlige ønsker og krav. I vil sikkert gerne have, at boligerne ligger ved siden af hinanden, I ønsker muligvis organiserede gruppeaktiviteter og udflugter i området osv. Hos Vacansoleil er vi klar til at hjælpe med at gøre jeres drøm om en perfekt grupperejse til virkelighed! Vi reserverer alle boligerne for jer og giver jer al den information, der er nødvendig for at oprette et godt aktivitetsprogram. Tag fat I os, når I er ved at planlægge jeres grupperejse, så afklarer vi de spørgsmål I måtte have. Vores grupperejse-specialister sidder klar til at hjælpe!

Kontakt os på: groups-dk@vacansoleil.com

Nummer

Land

Region

Campingplads

Gruppeaktiviteter

1).

Holland

Gelderland

2).

Holland

Limburg

3).

Belgien

Champagne/Ardennerne

4).

Frankrig

Normandiet

5).

Frankrig

Bretagne

6).

Frankrig

Jura

7).

Frankrig

Annecysøen

8).

Frankrig

Ardèche

9).

Frankrig

Provence

10).

Spanien

Costa Brava

11).

Spanien

Costa Brava

12).

Spanien

Costa Dorada

Nummer

Land

Region

Campingplads

Gruppeaktiviteter

13).

Italien

Gardasøen

14).

Italien

Trentino/Sydtyrol

15).

Italien

Toscana

16).

Italien

Adriaterhavskysten

17).

Italien

Rom/Lazio

18).

Tyskland

Rheinland-Pfalz

19).

Tyskland

Schwarzwald

20).

Schweiz

Berner Oberland

21).

Østrig

Kärnten

22).

Kroatien

Istrien

23).

Kroatien

Istrien