Hvorfor Vacansoleil?

  • Over 53 års erfaring – vi finder de bedste pladser til jer
  • Lave, gennemskuelige priser og gratis overnatninger
  • Det største udvalg -  i 20 europæiske lande
  • Luksus mobilhomes og bungalowtelte de skønneste steder i Europa
  • Ankomst og afrejse alle ugens dage
  • Vores eget personale på pladsen
  • Tillid og sikkerhed (Medlem af Rejsegarantifonden og e-mærket)
  • De fleste faciliteter er åbne lavsæsonen

Hvilken campingplads ønsker I?

Vacansoleil har det største udvalg af alle; 600 campingpladser, spredt over hele Europa. Men vi har ikke kun flest campingpladser, vi har de bedste og sjoveste campingpladser. På de smukkeste destinationer. Ligemeget hvad I vælger: Sol, hav og strand eller den friske bjergluft og magiske søer. En luksuriøs fem-stjernet campingplads eller hyggen på en mindre campingplads. Valget er jeres! I kan finde Vacansoleil campingpladser overalt, vi har noget for enhver smag og til ethvert budget.

Også på pladsen er alt perfekt arrangeret

I højsæsonen har Vacansoleil sit eget personale, på mange af campingpladserne. I kan kende disse campingpladser på, at der er et piktogram med en Vacansoleil T-shirt. På campingpladserne kan I genkende vores personale på den blå-gule T-shirt og deres imødekommende smil. Hvert år udvælger og uddanner vi, hundredevis af flersprogede medarbejdere. 

Vores personale kan I møde ved ankomst, de kan arbejde i receptionen, i restauranten, baren, butikken, ved swimmingpoolen eller de er stjernerne i underholdningsteamet. Det giver en god følelse, synes I ikke?

Alt er velorganiseret, også hvis uheldet skulle være ude

En miniferie eller forlænget weekend er også en succesfuld ferie. Bare følelsen af at være samlet hele familien, eller nyde et øjeblik for sig selv. Denne følelse af en bekymringsfri ferie, får I hos Vacansoleil. Vi sikre jer en masse feriesjov. Derfor er Vacansoleil medlem af Rejsegarantifonden. For jeres sikkerhed, men også vores.

Vælg selv jeres ankomst- og afrejsedag

Det er jeres ferie, derfor kan I hos Vacansoleil selv bestemme det hele: Den dag I ønsker at ankomme og afrejse, antal nætter og hvor mange campingpladser I ønsker at besøge. I kan ankomme alle ugens syv dage.

Og I kan selvfølgelig også selv bestemme hvor lang tid I ønsker at være på campingpladserne. Minimums lejeperioden er forskellig fra plads til plads. I kan kombinere det helt efter jeres ønske. Forstil jer: Nyd en uge på en campingplads ved havet, så nogle dage i et campingparadis i bjergene og til sidst en weekend i et mobilhome, tæt på en storby. Lyder det ikke bare fantastisk?

Forsikret sjov

En ferie er velfortjent og en værdifuld investering, som selvfølgelig skal være bekymringsfri, derfor samarbejder vi med Europæiske Rejseforsikring. Hos Vacansoleil kan I bestille en forsikring med det samme, om I så booker online eller telefonisk.

Forsikret sjov betyder også at I kan regne med hurtig og professionel hjælp, ligemeget hvor I er. Specialisterne fra forsikringsselskabet vil hjælpe jer med eventuelle problemer, sygdom, uheld og katastrofer på ferien. Alle ugens syv dage – 24 timer i døgnet. Det er en bekymringsfri følelse!

 

Den ægte udendørs følelse

Nyd den friske luft udendørs. Mange faciliteter for både børn og deres forældre. Spil fodbold på fodboldbanen, en spændende match på tennisbanen eller jongler med vægtene i fitnessrummet. Rigtig skønt er de mange stier og veje, hvor I kan I vandre eller tage på cykelture.

Der er måske eventyrer gemt i jer? Så kan en spændende kanotur eller en tømmerflåde konkurrence  på de vilde floder og vandfald, måske være noget for jer. 

Vandsjov for alle

Med fuld fart ned af vandrutschebanerne. Svøm et par baner i den 25 m. lange pool. Eller bare slap af i wellnesscenteret. Se på de små børn, som plasker rundt i børnepoolen! På størstedelen af Vacansoleils campingpladser, er der garanti for vandsjov.

Se her alle vandhunde! På flere og flere campingpladser er der udfordrende og spetakulære vandrutschebaner, vandfald og mange andre sjove og vilde vandaktiviteter. Hvem er friske?

Overnatning på campingpladser undervejs


Er afstanden til jeres feriedestination for lang til I kan nå den på en dag? Hvorfor ikke dele rejsen op og booke en overnatning undervejs? På denne måde kan I bo en nat på en campingplads, eksempelvis Frankrig eller Østrig. Dagen efter fortsætter I rejsen til jeres feriedestination, og ankommer friske og veludhvilede. Mens I bor på jeres overnatningscampingplads kan I nyde en opfriskende dukkert i poolen og virkelig tage jer god tid til at nyde et lækkert aftensmåltid. I har jo allerede påbegyndt jeres livs ferie!

Fra campingplads til by!

Er en storbyferie stadig på jeres ønskeseddel? Tag et par uforglemmelige dage i Rom, Barcelona, Wien eller en af de mange andre europæiske metropoler. Overvej lige disse muligheder: En campingplads ved byen i stedet for et hotel, det er for det meste billigere at bo på en campingplads. Vi vil meget gerne hjælpe jer med at arrangere en storbyferie.

Specielt i lavsæsonen er en storbyferie fantastisk og et meget fordelagtigt alternativ. Priserne på telte og mobilhomes er allerede lave, men når I vælger et lavpris flyselskab, så fuldender det, det hele.