Campingpladser med mobilhomes i Belgien


Mobilhomes i Belgien

Hvad siger I til at opleve campinglivet i Belgien fra den mere luksuriøse side? Hvis det lyder, som en god ferie for jer, så skulle I vælge et af vores luksus mobilhomes I Belgien. Vores mobilhomes er rummelige, de har eget toilet og bad, havemøbler og et fuldt udstyret køkken med gaskomfur og et stort køleskab. Ferien er bare endnu mere behagelig i et mobilhome.

De smukkeste områder i Belgien

Vacansoleil har udvalgt de bedste campingpladser med mobilhomes i Belgien. I kan bo tæt på Antwerpen, i Ardennerne, ved den Belgiske kyst eller i Limburg. Hvis I leder efter en storby med masser af kultur, aktiviteter og spændende dagsture, så skal I vælge en plads med mobilhomes i området omkring Antwerpen. Her kan I opleve skønheden både i byen og den omkringliggende natur. De eventyrlystne naturelskere vil føle sig godt tilpas på en af de mange campingpladser i Ardennerne. Lad jer forkæle af kombinationen mellem kultur, natur og gastronomi på en af pladserne langs den belgiske kyst eller tag til Limburg og brug ferien i et dejligt mobilhome, der giver de perfekte rammer til en familieferie. I Limburg kan I vandre og cykle i det smukke landskab, udforske omgivelserne og tage på en række forskellige dagsture.

8 typer mobilhomes

I kan vælge mellem otte typer mobilhomes. Hawai, Fiji Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL og Glamping mobilhomes. Alle otte typer er rummelige med plads nok til hele familien. Læs mere om disse luksuriøse mobilhomes her!

Ønsker I at nyde ferien i det mest luksuriøse mobilhome? Så skal I vælge et Glamping mobilhome.

Vælg mellem 13 campingpladser i Belgien

Avanceret søgning:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

En hyggelig 4-stjernet campingplads, ideelt for børnefamilier, et perfekt sted for naturelskere, klatrerer og cyklister. I området med de historiske byer Bastogne og Bouillon.

Camping Au Bord de l'Ourthe

Rivage-Sprimont - Ardennerne - Belgien

Charmerende campingplads ved Ourthe flodens bredder, nær et stort udendørscenter med aktiviteter. Comblain-au-pont og de imponerende huler er tæt på.

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgien

Stort område med gode muligheder for aktiviteter for hele familien. Midt i en stor fyrretræsskov med en sø med sandstrande og mulighed for at ro og fiske. Sjov "klatre-skov" for børnene.

Camping Het Veen

Sint Job in 't Goor - Antwerpen - Belgien

Beliggende i grønne omgivelser, på bredden af Kempisch kanalen. Kort afstand fra den travle by Antwerpen. Camping Het Veen tilbyder det bedste fra begge verdener!

Camping Kempen

Lichtaart - Antwerpen - Belgien

En lille campingplads i smukke omgivelser. Et godt sted for børn, med mange faciliteter, underholdning og forlystelsesparken Bobbejaanland i gåafstand fra campingpladsen. Garanteret sjov for hele familien på camping Kempen i Belgien.