Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Belgien


Mobilhomes i Belgien

Hvad siger I til at opleve campinglivet i Belgien fra den mere luksuriøse side? Hvis det lyder, som en god ferie for jer, så skulle I vælge et af vores luksus mobilhomes I Belgien. Vores mobilhomes er rummelige, de har eget toilet og bad, havemøbler og et fuldt udstyret køkken med gaskomfur og et stort køleskab. Ferien er bare endnu mere behagelig i et mobilhome.

De smukkeste områder i Belgien

Vacansoleil har udvalgt de bedste campingpladser med mobilhomes i Belgien. I kan bo tæt på Antwerpen, i Ardennerne, ved den Belgiske kyst eller i Limburg. Hvis I leder efter en storby med masser af kultur, aktiviteter og spændende dagsture, så skal I vælge en plads med mobilhomes i området omkring Antwerpen. Her kan I opleve skønheden både i byen og den omkringliggende natur. De eventyrlystne naturelskere vil føle sig godt tilpas på en af de mange campingpladser i Ardennerne. Lad jer forkæle af kombinationen mellem kultur, natur og gastronomi på en af pladserne langs den belgiske kyst eller tag til Limburg og brug ferien i et dejligt mobilhome, der giver de perfekte rammer til en familieferie. I Limburg kan I vandre og cykle i det smukke landskab, udforske omgivelserne og tage på en række forskellige dagsture.

8 typer mobilhomes

I kan vælge mellem otte typer mobilhomes. Hawai, Fiji Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL og Glamping mobilhomes. Alle otte typer er rummelige med plads nok til hele familien. Læs mere om disse luksuriøse mobilhomes her!

Ønsker I at nyde ferien i det mest luksuriøse mobilhome? Så skal I vælge et Glamping mobilhome.

Vælg mellem 11 campingpladser i Belgien

Avanceret søgning:

Camping Polleur

Polleur - Ardennerne - Belgien

Familiecampingplads med udendørsaktiviteter! Udfordringsbane ved siden af og rige muligheder for vandreture, mountainbiking, kajaksejlads og ATV kørsel i nærheden. Den ultimative måde at opleve Ardennerne på!

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

Tag et mudderbad i legeskoven eller hop i den nye swimmingpool. Camping Bertrix er en sjov familiecampingplads i Ardennerne. For børn er en ferie her et stort eventyr!

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennerne - Belgien

Smuk campingplads med et stort aktivitetsprogram for alle aldre. Professionelt underholdningsteam og mange udendørs sportsaktiviteter. Ikke langt til en hyggelig landsby og grotterne i Han.

Camping Petite Suisse

Dochamps - Ardennerne - Belgien

God campingplads på en grøn bakke i 500 m højde med flot udsigt. Mange aktiviteter for børnene. Mountainbiking, hængebroer og adventuresport i området. Slap af ved poolen eller nyd en belgisk øl i baren.