None

Campingpladser med mobilhomes i Holland


Mobilhomes i Holland

Vacansoleil har udvalgt nogle dejlige campingpladser med mobilhomes til jer i Holland. Hvor vil I hen? Til Wadden-øerne, Zeeland, Limburg  eller Friesland? Lige meget hvor I tager hen, kan I bo I komfortable mobilhomes af en god størrelse, så I er sikre på at få en uforglemmelig ferie.

Byerne og havet – typisk hollandsk!

Smukke blomstermarker, vindmøller, marsklandskaber og selvfølgelig det berømte, blå Delft keramik – kan det bliver mere hollandsk? Hvis jeres familie elsker brede sandstrande så har I heldet med jer, for Vacansoleil tilbyder mange campingpladser på kysten ved Nordsøen. Randstad området vil give jer nem adgang til spændende byer som Amsterdam og Rotterdam eller Haag. Se kanalerne og de fantastiske museer eller forkæl jer selv med lidt shoppingi i en af disse moderige byer. Holland byder også på frodige, grønne landskaber og  Veluwe naturparkerne er ideele til vandre- og cykelture. Holland er en perfekt feriedestination, hvis I skal have børn med. Tag dem med i zoo, i en forlystelsespark eller Nemo Science og Body World eksperimentarierne i Amsterdam.

Vælg jeres luksus mobilhome

Vælg et mobilhome, der passer jer perfekt, i Holland! I kan vælge imellem otte forskellige typer mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Hawai har et soveværelse. Fiji og Bali har begge to soveværelser, et fuldt udstyret køkken med køleskab og eget toilet og badeværelse. Tahiti mobilhomes har to badeværelser og to soveværelser, Tahiti XL har to badeværelser og tre soveværelser. Hvis I har brug for endnu mere plads, er Waikiki det bedste valg for jer. Dette luksuriøse mobilhome har tre soveværelser, badeværelse, et stort bord i opholdsrummet og et fuldt udstyret køkken. Har I brug for et ekstra værelse? Så vælg Waikiki XL. Glamping mobilhomesne er virkelig luksuriøse!

Vælg mellem 22 campingpladser i Holland

Avanceret søgning:

Camping Gulperberg Panorama

Gulpen - Limburg (NL) - Holland

På en bakke ved landsbyen Gulpen, med dejlig udsigt over Limburg, ligger en meget venlig og charmerende familie campingplads. Besøg Maastricht og nyd en drink på en hyggelig café.

Camping Familiecamping De Belten

Rheeze - Overijssel - Holland

Dejlig tema campingplads, hvor specielt yngre børn kan have det rigtig sjovt, selv hvis vejret er dårligt. En anden ide: en cykeltur med familien langs floden Vecht.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Godt beliggende familievenlig campingplads midt i naturparken Maasduinen. Fantastisk swimmingpool med en lang rutschebane, gode sportsmuligheder og masser af underholdning for alle aldre.

Camping Ijsselstrand

Doesburg - Gelderland - Holland

Børnevenlig familie campingplads i smukke omgivelser langs Ijssel, tæt på den gamle sennepsby Doesburg. Egen marina, rideskole, store legepladser og overdækket pool.

Camping Linberg Park

Molenschot - Nordbrabant - Holland

En livlig feriepark med indendørs legeplads, opvarmet swimmingpool og en hollandsk café. De fleste gæster er fastliggere i mobilhomes. Der er et par mobilhomes til Vacansoleils gæster.