Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Holland


Mobilhomes i Holland

Vacansoleil har udvalgt nogle dejlige campingpladser med mobilhomes til jer i Holland. Hvor vil I hen? Til Wadden-øerne, Zeeland, Limburg  eller Friesland? Lige meget hvor I tager hen, kan I bo I komfortable mobilhomes af en god størrelse, så I er sikre på at få en uforglemmelig ferie.

Byerne og havet – typisk hollandsk!

Smukke blomstermarker, vindmøller, marsklandskaber og selvfølgelig det berømte, blå Delft keramik – kan det bliver mere hollandsk? Hvis jeres familie elsker brede sandstrande så har I heldet med jer, for Vacansoleil tilbyder mange campingpladser på kysten ved Nordsøen. Randstad området vil give jer nem adgang til spændende byer som Amsterdam og Rotterdam eller Haag. Se kanalerne og de fantastiske museer eller forkæl jer selv med lidt shoppingi i en af disse moderige byer. Holland byder også på frodige, grønne landskaber og  Veluwe naturparkerne er ideele til vandre- og cykelture. Holland er en perfekt feriedestination, hvis I skal have børn med. Tag dem med i zoo, i en forlystelsespark eller Nemo Science og Body World eksperimentarierne i Amsterdam.

Vælg jeres luksus mobilhome

Vælg et mobilhome, der passer jer perfekt, i Holland! I kan vælge imellem otte forskellige typer mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Hawai har et soveværelse. Fiji og Bali har begge to soveværelser, et fuldt udstyret køkken med køleskab og eget toilet og badeværelse. Tahiti mobilhomes har to badeværelser og to soveværelser, Tahiti XL har to badeværelser og tre soveværelser. Hvis I har brug for endnu mere plads, er Waikiki det bedste valg for jer. Dette luksuriøse mobilhome har tre soveværelser, badeværelse, et stort bord i opholdsrummet og et fuldt udstyret køkken. Har I brug for et ekstra værelse? Så vælg Waikiki XL. Glamping mobilhomesne er virkelig luksuriøse!

Vælg mellem 17 campingpladser i Holland

Avanceret søgning:

Camping Bergumermeer

Suameer - Friesland - Holland

Super feriepark ved Bergumermeer, en sø midt i Friesland. Stor campingplads med mange faciliteter for alle aldersklasser og i al slags vejr. Dette er livet!

Camping IJsselstrand

Doesburg - Gelderland - Holland

Børnevenlig familiecampingplads i smukke omgivelser langs Ijssel, tæt på den gamle sennepsby Doesburg. Egen marina, rideskole, store legepladser og overdækket pool.

Camping Vakantiepark Eiland van Maurik

Maurik - Gelderland - Holland

Her handler det om vandsjov! Campingpladsen ligger direkte ved en sø, hvor mange former for vandsport er muligt. Mobilhomesne er ekstra luksuriøse og teltene er direkte ved vandkanten. Et stort paradis i et lille land!

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Holland

Godt beliggende familievenlig campingplads midt i naturparken Maasduinen. Fantastisk swimmingpool med en lang rutschebane, gode sportsmuligheder og masser af underholdning for alle aldre.

Camping Panorama Camping Gulperberg

Gulpen - Limburg (NL) - Holland

På en bakke ved landsbyen Gulpen, med dejlig udsigt over Limburg, ligger denne meget charmerende familiecampingplads. Besøg Maastricht og nyd en drink på en hyggelig café.