Campingpladser med mobilhomes i Kroatien


Mobilhomes i Kroatien

Er I vilde med at holde ferie i et varmt klima krydret med lidt ekstra luksus? Så skal I holde ferie i et mobilhome på en af campingpladserne i Kroatien. Her vil I nyde godt af den hyggelige atmosfære på en campingplads og samtidig få gavn af den luksus og plads, der er i et mobilhome. Næsten alle mobilhomes har eget toilet og badeværelse, havemøbler, køkken med gasblus og en stor terrasse så I er garanteret en behagelig ferie.

Hvorfor Kroatien?

Kroatien er berømt for sine smukke kyster og strande. Landets betagende landskab, idylliske, gamle landsbyer, der putter sig i bjergene og den frodige natur skaber de perfekte rammer for ferien og fantastiske muligheder for vandre- og cykelture. Nationalparken Plitvice byder på krystalklare søer, smukke grotter og flere vandfald og er et sted I absolut må besøge, mens I er i Kroatien. Som landskabet er det kroatiske køkken også meget varieret og spændende. Det består blandt andet af frisk fisk, skaldyr og meget krydrede pølser – lækkert. Hvis I kommer til områderne omkring Zagreb, Split eller Pula, så må I simpelthen besøge disse interessante, historiske byer i løbet af jeres ferie.

Oplev Kroatien og nyd ægte luksus

Gå på opdagelse i fantastiske Kroatien mens I bor i et komfortabelt og luksuriøst mobilhome. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser med mobilhomes i hele landet. I kan vælge imellem otte forskellige typer mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Der er plads til hele familien i alle disse otte mobilhomes.

Vælg mellem 25 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Belvedere

Seget Vranjica - Trogir - Dalmatien - Kroatien

En perfekt campingplads til en skøn strandferie. Beliggende på stranden og i gåafstand fra byen. Tæt på er der spændende udflugtsmuligheder fx Trogir og Split. Et sandt paradis for jer der elsker vandsport.

Camping Bijela Uvala

Poreč - Istrien - Kroatien

Populær campingplads - meget attraktiv for familier og med luksuriøse faciliteter. Gode swimmingpools og strand. Det krystalklare vand indbyder til dykning.

Camping Bi Village

Fažana - Istrien - Kroatien

Nær Pula med det romerske amfiteater, hvor der afholdes populære koncerter. En familieplads med gode pools. Den kønne by Fazana ligger ca 5 km fra pladsen.

Camping Park Kastanija

Novigrad - Istrien - Kroatien

Rolig familie campingplads i det nordlige Istrien. Adriaterhavet bruser blot 100 m væk. De moderne mobilhomes er udstyrede med aircondition og har et lækkert interiør.

Camping Resort Lanterna

Poreč - Istrien - Kroatien

Stor og livlig campingplads med betagende havudsigt. Stranden er jeres - men den helt nye vandpark, som blev åbnet vil forbløffe jer. Besøg de kulturelle byer Porec og Rivinj.