Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Kroatien, Istrien


Lej et mobilhome i Istrien, Kroatien

Ønsker I lidt mere komfort på jeres campingferie i Istrien, Kroatien? Så skal I vælge en af Vacansoleils fantastiske pladser og leje et luksuriøst mobilhome. 

Vælg et af Vacansoleil mange mobilhomes

Opdag alle de fænomenale side af Kroatien mens I bor i luksus og komfort i et mobilhomes. Vacansoleil har håndplukket de allerbedste campingpladser med mobilhomes i Kroatien. I kan vælge imellem fire typer mobilhomes: Fiji, Bali, Waikiki og Tahiti. Alle fire af disse rummelige mobilhomes er velegnede til hele familien. 

Vælg mellem 16 campingpladser i Kroatien, Istrien

Avanceret søgning:

Camping Bi Village

Fažana - Istrien - Kroatien

Nær Pula med det romerske amfiteater, hvor der afholdes populære koncerter. En familieplads med gode pools. Den kønne by Fazana ligger ca. 5 km fra pladsen.

Camping Pineta

Fažana - Istrien - Kroatien

En rolig campingplads beliggende på stranden. Nyd den smukke udsigt over havet og øerne ved Brijuni. Mange faciliteter for børn og i gåafstand fra den hyggelige by Fazana.

Camping Arena Kažela

Medulin - Istrien - Kroatien

Langstrakt campingplads langs kysten. Der er en masse små og børnevenlige pools, samt meget sjov for alle aldre. Adgang til havet fra flere steder også ved den private anløbsbro. Medulin er ca en km væk.

Camping Aminess Park Maravea

Novigrad - Istrien - Kroatien

I forhold til Kroatiske standarder er dette ikke en stor campingplads men den er fantastisk hyggelig. Her er en venlig atmosfære og mange skyggefulde pletter.Der er en populær bar på stranden.

Camping Park Umag

Novigrad - Istrien - Kroatien

En stor campingplads med en ligeså lang småstensstrand. En rummelig campingplads med mange sportsfaciliteter og masser at lave for børnene. Ideel til snorkling.