None

Campingpladser med mobilhomes i Kroatien, Istrien


Lej et mobilhome i Istrien, Kroatien

Ønsker I lidt mere komfort på jeres campingferie i Istrien, Kroatien? Så skal I vælge en af Vacansoleils fantastiske pladser og leje et luksuriøst mobilhome. 

Vælg et af Vacansoleil mange mobilhomes

Opdag alle de fænomenale side af Kroatien mens I bor i luksus og komfort i et mobilhomes. Vacansoleil har håndplukket de allerbedste campingpladser med mobilhomes i Kroatien. I kan vælge imellem fire typer mobilhomes: Fiji, Bali, Waikiki og Tahiti. Alle fire af disse rummelige mobilhomes er velegnede til hele familien. 

Vælg mellem 15 campingpladser i Kroatien, Istrien

Avanceret søgning:

Camping Pineta

Fažana - Istrien - Kroatien

En rolig campingplads beliggende på stranden. Nyd den smukke udsigt over havet og øerne ved Brijuni. Mange faciliteter for børn og i gåafstand fra den hyggelige by Fazana.

Camping Aminess Park Mareda

Novigrad - Istrien - Kroatien

I forhold til Kroatiske standarder er dette ikke en stor campingplads men den er fantastisk hyggelig. Her er en venlig atmosfære og mange skyggefuldepletter.Der er en populær bar på stranden.

Camping Bijela Uvala

Poreč - Istrien - Kroatien

Populær campingplads - meget attraktiv for familier og med luksuriøse faciliteter. Gode swimmingpools og strand. Det krystalklare vand indbyder til dykning.

Camping Bi Village

Fažana - Istrien - Kroatien

Nær Pula med det romerske amfiteater, hvor der afholdes populære koncerter. En familieplads med gode pools. Den kønne by Fazana ligger ca 5 km fra pladsen.

Camping Vestar

Rovinj - Istrien - Kroatien

Hyggelig familie campingplads beliggende ved den smukkeste bugt, fem km fra Rovinj's historiske centrum. Her er privat strand, swimmingpool og gourmet restauranter. Og ikke mindst uovertrufne svømme- og vandsportsaktiviteter samt god mulighed for at slappe af i skønne omgivelser.