Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Kroatien


Mobilhomes i Kroatien

Er I vilde med at holde ferie i et varmt klima krydret med lidt ekstra luksus? Så skal I holde ferie i et mobilhome på en af campingpladserne i Kroatien. Her vil I nyde godt af den hyggelige atmosfære på en campingplads og samtidig få gavn af den luksus og plads, der er i et mobilhome. Næsten alle mobilhomes har eget toilet og badeværelse, havemøbler, køkken med gasblus og en stor terrasse så I er garanteret en behagelig ferie.

Hvorfor Kroatien?

Kroatien er berømt for sine smukke kyster og strande. Landets betagende landskab, idylliske, gamle landsbyer, der putter sig i bjergene og den frodige natur skaber de perfekte rammer for ferien og fantastiske muligheder for vandre- og cykelture. Nationalparken Plitvice byder på krystalklare søer, smukke grotter og flere vandfald og er et sted I absolut må besøge, mens I er i Kroatien. Som landskabet er det kroatiske køkken også meget varieret og spændende. Det består blandt andet af frisk fisk, skaldyr og meget krydrede pølser – lækkert. Hvis I kommer til områderne omkring Zagreb, Split eller Pula, så må I simpelthen besøge disse interessante, historiske byer i løbet af jeres ferie.

Oplev Kroatien og nyd ægte luksus

Gå på opdagelse i fantastiske Kroatien mens I bor i et komfortabelt og luksuriøst mobilhome. Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser med mobilhomes i hele landet. I kan vælge imellem otte forskellige typer mobilhomes: Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Der er plads til hele familien i alle disse otte mobilhomes.

Vælg mellem 40 campingpladser i Kroatien

Avanceret søgning:

Camping Solitudo Sunny Resort

Dubrovnik - Dalmatien - Kroatien

Hvor kan I finde en campingplads bare 10 minutters kørsel fra caféer og springvand i Dubrovnik? Det kan I på dette resort med swimmingpool, lækker strand og god underholdning.

Camping Strasko

Novalja - Dalmatien - Kroatien

Populær campingplads på øen Pag nær den mindre by Novalja. Pladsen har et bredt udvalg af sjov for alle aldre. I kan gå fra campingpladsen og lige ned til stranden.

Camping Solaris

Sibenik - Dalmatien - Kroatien

Denne skønne campingplads er en del af et velanlagt resort med mange faciliteter omkring en indre vandstrækning. Nyd stranden, wellnessbehandlinger, restauranter og sport.

Camping Port 9

Korčula - Dalmatien - Kroatien

Dejlig, mindre campingplads på øen Korcula, tæt ved det azurblå hav. Fantastiske mobilhomes. Nyd naturen, fred og ro ved en smuk bugt. Og kun tre km. fra den gamle by Korcula.

Camping Perna Orebic

Perna - Dalmatien - Kroatien

En ideelt placeret campingplads, lige ud til havet. Campingpladsen har sin egen strand og ligger kun fire km væk fra den berømte by Orebic. Perfekt til en familieferie.