Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Luxembourg


Mobilhomes i Luxembourg

Er I på udkig efter en feriedestination midt i Vesteuropa, der har alt, hvad man kan ønske sig af en ferie, så skal I vælge en campingplads med mobilhomes i Luxembourg.

Historie og natur

Der er masser af sjove ting at foretage sig i Luxembourg. Besøg et slot eller en reservoirsø, tag på kanotur, forcér stejle klipper, få dejlige smagsprøver på en vingård eller sæt jer og nyd det smukke landskab. Hvis befæstede byer og fæstninger også lyder spændende, så er I kommet til det rette sted. Luxembourg byder ydermere på hele 5000 km vandrestier så landet er et paradis for de fysisk aktive. Takket være stejle klippevægge, skovdækkede bakker og vandløb har Luxembourg fået kælenavnet lille Schweiz. Her er masser af rustikke landsbyer at besøge, men når I alligevel er her, skal I huske at besøge hovedstaden Luxembourg.

Masser af skønne dagsture

Luxembourg er et fantastisk sted for børn! Her er zoologiske haver og en bred vifte af naturområder hvor man kan klatre og gå på opdagelse. For de, som gerne vil nyde bylivet er her også skønne teatre, biografer, diskoteker, barer og cafeer. Luxembourg byder på så mange forskellige oplevelser, at I vil elske det her, uanset alder!

Campingpladser med mobilhomes i Luxembourg

Vacansoleil har håndplukket nogle lækre campingpladser med mobilhomes til jer. I kan vælge det mobilhome, der passer jer bedst af de otte typer. Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. I kan vælge en af disse typer mobilhome på jeres favorit campingplads. Alle mobilhomes er fuldt udstyrede med komfortable møbler, eget toilet og badeværelse (undtagen Hawai mobilhomes) og en dejlig terrasse med havemøbler. Gør ferien endnu sjovere ved at bo i et mobilhome på en campingplads i Luxembourg.

Vælg mellem 2 campingpladser i Luxembourg

Avanceret søgning:

Camping Birkelt

Larochette - Luxembourg - Luxembourg

En meget luksuriøs campingplads på en bakke i den østlige del af Luxembourg. Besøg hovedstaden eller det kendte Vianden slot. På campingpladsen er der to swimmingpools, hvoraf den ene kan overdækkes.

Camping Fuussekaul

Heiderscheid - Luxembourg - Luxembourg

Campingplads med luksus faciliteter og legemuligheder for børnene. Omgivet af smuk natur. Kan evt. kombineres med et ophold i Frankrig. Åben hele året!