Campingpladser med mobilhomes. Udforsk Europa! i Østrig


Mobilhomes i Østrig

Vil I gerne holde ferie på en skøn campingplads i Østrig, hvor I kan leje et mobilhome? Vacansoleil har udvalgt de bedste pladser, hvor det er muligt at leje mobilhomes i dette charmerende land. Nyd en ferie i et mobilhome med hele familien. Her er nemlig masser af plads og dejlige faciliteter. Alle mobilhomes har komfortable møbler, egne havemøbler, toilet, badeværelse og mange andre luksuriøse faciliteter. Vore mobilhomes har oftest mindst to soveværelser. For større familier er der også større mobilhomes med tre eller fire soveværelser. Få en fantastisk ferie i et mobilhome på en af vores pladser i Østrig.

Nyd freden og roen i den storslåede natur

Østrig er det perfekte sted til ren afslapning. Efter en lang vandretur når I bjergtoppen og belønningen er en utrolig udsigt! De kølige skove og majestætiske bjerge er perfekte steder til cykelture. Kontrasten til det fantastiske landskab er kulturen, som I finder i de mange interessante byer, så som Wien, Graz, Salzburg  eller Innsbruck. Husk at besøge et af de mange museer, eller slå jer ned på et hyggeligt torv eller på en traditionel østrigsk pub.

Komfort på campingpladsen

De mange muligheder i Østrig, vil glæde både unge og ældre. Bo på en skøn campingplads med mobilhomes og få både plads og luksus omkring jer. I kan vælge imellem otte typer  mobilhomes; Hawai, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki og Waikiki XL. Alle otte mobilhomes har plads nok til hele familien. Læs mere mere om mobilhomes her

Vælg mellem 11 campingpladser i Østrig

Avanceret søgning:

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Kärnten - Østrig

Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Kärnten - Østrig

En venlig campingplads med privat strand ved Maltschacher See. Oplev det smukke, solrige bjerglandskab i Kärnten. Pladsen er perfekt til en aktiv familieferie.

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Mellem bjergene og direkte ved Ossicher See, en populær, varm østrigsk sø. Den historiske by Villach ligger tæt på.

Camping Kur-Camping Erlengrund

Bad Gastein - Salzburg - Østrig

Smukt beliggende til en gåtur i bjergene nær det berømte helsecenter Bad Gastein. Et perfekt sted for en aktiv ferie både sommer og vinter.